Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

PROTEST. Polițiștii din Satu Mare vor picheta Prefectura. Cer salarii mai mari

Protest în municipiul Satu Mare. Un număr de aproximativ 100 de polițiști, printre care și polițiști de frontieră, respectiv polițiști de penitenciar, vor picheta Prefectura Satu Mare.

Acțiunea va avea loc mâine, miercuri, 15 decembrie, între orele 10.00 – 12.00, în fața sediului Prefecturii Satu Mare. Polițiștii vor ieși în stradă nemulțumiți de salariile pe care le primesc.

,,Motivul protestului reprezintă neaplicarea de către Guvern a Legii salarizării unitare pentru al doilea an consecutiv și a faptului ca încă suntem plătiți la nivelul salariului din anul 2009”, spun polițiștii sătmăreni.

Protestul a început încă de la începutul acestei luni, atunci când polițiștii nu au mai aplicat amenzi, ci doar avertismente. Dacă acțiunile din această săptămână nu vor aduce rezultate, polițiștii se pregătesc să continue protestele și amenință să nu mai efectueze nicio oră de muncă suplimentară începând de la 1 ianuarie 2022.

Reamintim că polițiștii au ieșit în stradă și la sfârșitul anului trecut, protestând în centrul municipiului Satu Mare chiar în ultima zi a anului 2020.

3 comentarii

  1. Bou Vagon Răspunde

    aha! am crezut ca militeaza anticoruptie si antimafie… nu ma intereseaza stirea…

  2. Bou Vagon Răspunde

    Sa faca greva de tot si nelimitat. Ca acuma suntem in prag de anarhie. Nu-i musai sa fie militieni(politie inseamna altceva) ca nu s-o nascut cu chipiu. Sunt multe alte locuri de munca…Totusi ar trebui sa aiba un pic de bun simt, fata de fratii lor romani(( no, ca am devenit si patriot).

  3. Gheorghe Răspunde

    Dacă guvernul le-a promis lefuri mai mari și nu s-a ținut de cuvânt foarte bine fac ca î-și cer drepturile lot bănești.Pe de alta parte dacă chiar asa rău se câștigă și leafa vă nemulțumește faceți cum au făcut majoritatea romanilor.Schimbă locul de munca,du-te la patron unde poți câștiga în IT sume colosale încât sa se sperie toți pretenarii tăi domnu polițist.AAAA ca tu nu vrei sa,,pui osu la treaba” ca ești o putoare fără nici o pregătire profesionala,fără meserie asta-i alta treaba.Pe bune dar unii dintre voi luați bani fără sa faceți absolut nimic,ba nu greșesc,faceți act de prezenta,doar atât.Atunci stai și înghite,multumeste-te cu ce-ți da statul ca și asa aveți prea mari lefuri și avantaje raportat la activitatea voastră invizibila de cele mai multe ori.
    Stați în strada ca și asa cu voi sau fără voi lucrurile merg la fel.Asteptayi pensionarea….in strada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.