Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Un milionar din Satu Mare a ajutat sute de oameni afectați de taifunul din Filipine

Stelian Baltă, investitorul milionar originar din Satu Mare, care a făcut avere prin investiții timpurii în cele mai mari proiecte crypto din lume, a făcut un nou gest de omenie pentru semenii săi, informează mediaflux.ro.

Taifunul Rai a provocat moartea a peste 400 de oameni, a afectat aproximativ 2.000.000 de gospodării, iar peste un milion de oameni au fost strămutați din cauza fenomenului meteo care s-a abătut asupra Filipinelor înainte de Crăciunul din 2021.

Sensibilizat de drama trăită de cei din Filipine, sătmăreanul nu a stat pe gânduri și a acționat imediat. Acesta a ajutat 400 de oameni cu mâncare și produse esențiale vieții.

Pentru cei care au rămas în zonele afectate, viața este, acum, un coșmar, iar orice gest de ajutor este privit ca un miracol de la Dumnezeu.

Cine este Stelian Baltă

Stelian Baltă, cu o avere de câteva sute de milioane de dolari, investește în monede virtuale și active digitale, are 33 de ani, și deține o vastă experiență de tranzacționare pe piețele financiare din întreaga lume și în gestionarea fondurilor de investiții pentru investitorii globali.

Este antreprenor de la 16 ani, a înființat, gestionat și vândut companii de succes în industria de jocuri sociale, cazinouri online și mobile și servicii financiare.


CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.