Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Prins cu remorca plină cu lemne, în județul Satu Mare. S-a ales cu o amendă uriașă

La sfârșitul acestei săptămâni, o patrulă de jandarmerie, din cadrul Detașamentului 3 Carei – Tășnad, aflată în serviciu în zona localității Horia, a identificat un tractor cu remorcă care transporta material lemnos.

La solicitarea adresată conducătorului tractorului de a oferi detalii despre încărcătură, acesta a declarat că transportă cereale, dar la verificarea conținutului jandarmii au constatat că remorca este încărcată cu lemne de plop și carpen, pentru care conducătorul tractorului nu a putut să pună la dispoziție documentele care să ateste natura și proveniența materialului lemnos.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos și depozitarea acestuia în cadrul Ocolului Silvic Salcâmul din Ciumești. Totodată, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei, în temeiul Legii 171 / 2010.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

6 comentarii

  1. Româniataradekkt Răspunde

    Da camioanele alea, milioanele alea de copaci, mii de tone care se taie și se scot din păduri fără nici un fel de treaba, pe aia cine ii controlează? Nimeni, și de ce oare, pt. ca mafia începe de sus, de la miniștrii, șefi de protocol și alții care permit sa fie defrișate pădurile sănătoase pe motive absurde, și nu ii controlează nimeni, e mai bine sa prindă sa controleze pe un țăran săracu care poate a încărcat și el niște crengi de foc. Vai de **** noastră, mii scârbă pur și simplu de tara asta. Uitați-vă doar la Recorde pe YouTube, mafia lemnului și convingeti-va

    • Matei Răspunde

      1 Sa intelegem din comentariul tau ca trebuie sa se treaca cu vederea in cazul de fata?
      2 Tu faci ceva activ pentru tara asta? Iti platesti taxele, nu furi de la locul de munca / stat, indemni cetatenii la valori mai bune? Sau doar te plangi si intre timp astepti ca altii sa indrepte lucrurile de care te plangi?
      3 La modul cel mai serios, daca ti-e asa de scarba ai luat in considerare sa mergi altundeva, in alta tara? Sau nu ai posibilitate financiara? nu stii o alta limba si ti-e frica sa inveti ? nu ai curaj sa faci pasul respectiv ?

      Nu incerc sa te convig ca e fain aici in Romania, avem un milion de probleme de rezolvat, dar tu in loc sa ne ajuti sa le rezolvam tu creezi altele.

      Iti spun din experienta mea propie ca acei oameni care sunt cei mai vocali si nemultumiti (asa cum esti tu), sunt exact acei oameni care nu au nici o valoare, nu tu integritate nu tu seriozitate, nu tu bunavointa, nu tu disponibilitate la munca si intelegere. Cei mai vocali sunt exact cei care nu muncesc si fie fac trafic, fie fac evaziune fiscala, dar ei sunt nemultumiti. Si daca cumva da cel de sus sa ajunge-ti voi intr-o pozitie de decizie la ciolan, sunteti exact primii care fura si cat nu le trebuie, doar ca este de unde si ca se cred smecheri.

      Iar ca si bonus pentru intrebarea 3 pot sa iti dau un pont:
      -Daca ai sa te muti intr-o alta tara oricare ar fi ea, dupa un timp ai sa ajungi la exact acestea probleme pe care le ai acum, pentru ca nu o fi in alta tara 1 milion de probleme, dar 800 mii tot sunt, tu vei fi acelas ca si aici, vesnic nemultumit, toxic rau intentionat care nu isi asuma nici o responsabilitate si considera ca toti ceilalti sunt de cacat.

      Cele 3 intrebari sunt cat se poate de pertinente, daca poti sa raspunzi calm si punctual, iti raman dator.

      Multa bafta.

      • romaniadekkt Răspunde

        Te doare vreun coi sau ceva, si ai tinut neaparat sa tii predica? Tu cu ce ajuti tara asta, daca esti atat de onorabil? Stai ascuns intr-o gaura ca si restul de turma din tara asta, in timp ce altii va fura si isi bat joc de voi. BTW eu am loc de munca, lucrez cinstit de la 18 ani, imi platesc toate taxele astea de rahat care ori ajung in buzunarul bugetarilor ori la asistatii sociali de prin toate satele Romaniei, nicidecum nu se investesc in ceva care sa schimbe in bine (ex. sanatate, spitale, infrastructura), totul e de rahat. Modul tau de a ajuta tara asta care e? Mai bine taci draq, si dati doua palme , si stai in continuare in banca ta, ca nici tu nu contribui cu nimic stai linistit, Mr. Pertinenta.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Si l-au depozitat fix la domnu lochli in batatura, ala la care aceiasi jandrmi au facut perchezitii mai zilele trecute. La fix…acu nu va mai trebui sa le taie el din padure, ca ior fost aduse in batatura. Le poate trimite direct doamnei care ii tine de cald in comuna invecinata.

  3. Adi Răspunde

    Sunteți niște mizerabili ,va veni vremea când veți plăti bugetari nesimțiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.