Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Tánczos Barna, la Satu Mare: Norul toxic din Ucraina nu va ajunge în România

Norul toxic format în urma bombardamentelor din Ucraina, compus din substanțe nocive pentru sănătate, nu are nici o șansă să ajungă pe teritoriul României, a spus ministrul Mediului, Tanczos Barna, la Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă.

Având în vedere informațiile referitoare la faptul că un nor format din substanțe toxice, printre care sulf și plumb, ar putea ajunge, astăzi, în România, Tanczos Barna a precizat că nu există niciun risc în acest moment ca mișcările de aer să îl direcționeze spre teritoriul țării noastre.

Ministrului Mediului a mai precizat că nu există o creștere a nivelului de radiații la niciuna dintre cele 58 de stații de monitorizare din România, iar mișcările de aer nu favorizează mișcarea niciunui nor toxic din Ucraina spre România. La nivelul județului Satu Mare, Tanczos Barna a afirmat că nu sunt probleme, cu toate că aerul nu este de cea mai bună calitate din cauza poluării.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Ai vorbit tu cu norul DANSATORULE MARO????

    • România reală Răspunde

      Apoi repede ți-ai dat seama că nu ești credibil dacă nu scrii cu Capslock dar repede te-ai corectat din mers???? Mai maro ca tine greu găsești!

    • Gicu Răspunde

      Tu esti totdeauna bine informat “pe lângă”
      Am vazut de multe ori… Mai tre sa ridici nasul, sâ ajungi la kukurul broastelor…
      😁😁😁

  2. H&R Răspunde

    Nu este razboi totul este inventat, ca si covidul, nici ala nu a existat, doar vor sa ne controleze si sa ne tină in case.

  3. H&R Răspunde

    @H&R fals
    👉🤡👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.