Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

VIDEO. Mol-ul care a dat startul creşterii la benzină a redus preţul. De la 11, la 9 lei

Mol-ul din Beiuş care a dat startul creşterii preţurilor la carburant şi a creat agitaţie în rândul şoferilor, a redus preţul de la 11,10 lei/litru la 9 lei.

Imaginea postată ieri cu preţul s-a viralizat, iar astăzi un reporter PortalSM aflat la faţa locului transmite că preţul a revenit la 9 lei/litru.

Proprietarul benzinăriei a declarat că a fost nevoit să recurgă la scumpirea carburantului pe motiv că ar fi cumpărat foarte scump acest lot de combustibil.

“Am cumpărat din depozit carburantul cu 8,6 lei litrul, în condiţiile în care eu până acum la pompă l-am vândut cu 7,6! Mi-au zis că dacă nu-mi convine să nu iau. Şi aşa am o cisternă pe care nu mi-au umplut-o! Mâine va fi şi mai scump, am înţeles că va fi 10 lei litrul”, a declarat miercuri pentru BIHOREANULDaniel Degău, administrator şi unul din patronii Desir Impex.

Preţul de ieri

Preţul de azi

2 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Fiecare, fură bani cum apucă….liberalizare haotică…făcută chiar de liberali .
    În ultimii doi trei ani, țara a fost pe mâinile …nimănui..

  2. K9 Răspunde

    Noi stam si ne uitam cum ei ne duc incet pas cu pas spre faliment. Deja cand cotatia internationala e la 105 $ la noi pretul e mai mare decat cand cotatia era 117 sau 130

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.