Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Vrei să devii polițist de frontieră? Sute de locuri au fost scoase la concurs

Persoanele care doresc să urmeze o formă de şcolarizare, iar apoi să activeze în cadrul structurii Poliţiei de Frontieră Române au acum posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de admitere martie – mai 2022 a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Candidaţii care au domiciliul ori reşedinţa în judeţele Satu Mare, Maramureş ori Suceava au la dispoziţie 240 de locuri pentru şcolarizare, dintre care două locuri sunt destinate persoanelor de etnie rromă, iar alte două minorităţilor.

Toate informaţiile legate de condiţiile pentru participarea la concurs, documentele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare, dar şi modul de organizare a recrutării sunt disponibile pe pagina de internet a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, la adresa: www.politiadefrontiera.ro/structura-teritoriala-sighetu-marmatiei/cariera.

De asemenea, pot fi solicitate informaţii şi telefonic, apelând numărul 0262-348363 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Resurse Umane al ITPF Sighetu Marmației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.