Ultima actualizare: azi, 14:20

Locale

Carrefour România vrea să angajeze ucraineni. Oferă peste 200 de locuri de muncă

Carrefour România anunţă că oferă peste 200 de posturi de lucrător comercial universal pentru ucraineni, în reţeaua sa naţională de magazine hypermarket, supermarket şi Supeco. Posturile și responsabilitățile aferente sunt detaliate pe site-ul Carrefour, la secțiunea Cariere, cât și pe site-ul OLX și nu presupun cunoașterea limbii române sau a limbii engleze.

,,Carrefour România anunţă demersuri pentru integrarea persoanelor ucrainene pe piaţa muncii, prin crearea unui număr de 200 de posturi de lucrător comercial universal în reţeaua sa naţională de magazine în format hypermarket, supermarket şi Supeco, însemnând aproximativ 260 de unităţi. Posturile şi responsabilităţile aferente sunt detaliate pe site-ul Carrefour, la secţiunea Cariere, cât şi pe site-ul OLX şi nu presupun cunoaşterea limbii române sau a limbii engleze”, anunţă compania.

Printre responsabilităţile postului se numără îndrumarea clienţilor în magazin şi asigurarea unor raioane atractive din punct de vedere comercial, pentru a facilita procesul de cumpărare pentru clienţi. Pe de altă parte, facilităţile oferite de Carrefour România includ asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de Paşte şi Crăciun, ajutor de transport, prime de vacanţă şi fidelitate şi, nu în ultimul rând, cursuri de formare şi dezvoltare.

 

8 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Angajeaza astia orice, numa sa lucrezi ca sclavul pe bani marunti. Unii vor accepta constransi de situatie. Asta e capitalismul…

  2. Mircea Răspunde

    Ăștia vând lapte de consum stricat!?

  3. comentator Răspunde

    Așa se întâmplă dacă îți este lene să mergi în piață și să cumperi lapte lapte și nu zeamă albă fără gust și fără alte calități de lapte! Ca să nu mai spun că în piață un litru de lapte costă 3 RON! Cumpărați fraților buluc-grămadă de la supermarket! Numai acolo puteți achiziționa astfel de produse gen produse bio cu pesticide sau ouă cu salmonella! Și vă mai văitați că dispare producătorul local? Păi cum să reziste dacă voi puturoșilor din shopping luați totul!🤮
    Pofte bune la mizerii și E-uri!

    • Cetateanul Răspunde

      Lasă nu te trudi, că am cumpărat lapte din piață și l-am aruncat! Pe fundul flaconului a fost plin de mizerii!
      Sau legume faine, cu gust și miros de depozit, exact cum găsești la Kaufland, Carrefour sau Auchan!
      Am văzut de nenumărate ori cum așa-zișii producători locali merg la supermarket să se aprovizioneze apoi vând marfa în piață ca fiind producție proprie!
      Să nu mai vorbesc despre culturile BIO, care sunt pline de chimicale! Acum unul din furnizorii mei de spanac spune că a crescut prețurile deoarece a crescut prețul la îngrășăminte … dar el (cică) nu folosește îngrășăminte chimice …
      Io m-am lecuit!

      • comentator Răspunde

        Nu am zis că toți sunt producători în piață. Eu am cont la lapte de 30 de ani și niciodată nu am avut probleme. Din păcate cam 80% din ce se vinde în piețe este mizerie deja și acolo.
        Un sfat. Dacă să zicem zilnic treci prin piață și vezi aceeași babă zi după zi vânzând produse clar nu e producător pentru că acela mai și sapă și nu are timp de piață. Cei care sunt producători de obicei vin în zie o de târg. Mai puțin la lapte că aia trebuie vândută ziua aia. Dar atunci du-te la supermarket și ia lapte de plastic. Apoi să nu te plângi!

        • Vet Răspunde

          Daca ati sti cate vaci bolnave sunt, unele si cu TBC,……
          Fierbeti neaparat laptele crud!

          • comentator

            Știu prea bine și fierb laptele. Dar ce se găsește în magazine pe lângă faptul că este execrabil ca și calitate nici nu-mi oferă mai multă garanție decât cea din piață. De la care cumpăr eu nu are doar o vacă amărâtă ci este cu fermă-fermă cu firmă și cu fonduri UE modernizată. Numai trebuie să discuți două vorbe cu omul și vezi că e serios. la raft cu cine să discut, cum să verific? Să mă bazez pe voi? De câte ori a fost alertă salmonella la ou numai anul trecut??? Ia spune!

  4. Horațiu Răspunde

    Dracul să mai cumpără de la voi……. Retardați ce sunteți…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.