Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Fântâna arteziană, inaugurată cu Carmina Burana. Capodopera lui Carl Orff va răsuna în Centrul Nou

Noua fântână arteziană din Centrul Nou al municipiului Satu Mare va fi inaugurată cu Carmina Burana. Capodopera lui Carl Orff va răsuna, la sfârșitul lunii mai, de Zilele Orașului, în Piața 25 Octombrie.

,,Va fi un fel de inaugurare a Centrului Nou, cu fântâna arteziană, cu joc de lumini și muzică. (…) Evenimentul va fi deschis joi, 26 mai, cu un concert extraordinar al Filarmonicii ”Dinu Lipatti”. Capodopera lui Carl Orff, Carmina Burana, va răsuna în Piața 25 Octombrie”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Edilul-șef a precizat că inaugurarea Centrului Nou și a fântânii arteziene nu se va face cu tăieri de panglică.

,,Nu vom face așa cum v-am obișnuit de-a lungul celor cinci ani de mandat, nu facem tăieri de panglică ci pur și simplu redăm sătmărenilor ce li se cuvine, ceea ce a fost întotdeauna al lor”, a mai precizat primarul Kereskenyi Gabor.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Ar merge si niste proiectii cu:

    – Lacul/Parcul Cubic
    – pasarela pietonala care trebuie sa fie gata in vara dar inca nici nu a inceput constructia
    – al treilea pod
    – sala polivalenta promisa din 2016 pentru care n-avem nici macheta

    etc etc etc

    tot asa, in ton cu piesa asta

    • Big Brother Răspunde

      Macar astia fac ceva ca pana-n 2016 era dezastru.
      Si, keep calm: o sa vezi si celelalte rezultate!

      • Attila hunu’ Răspunde

        Nu am nici o indoiala ca “o sa vezi si celelalte rezultate”… cand?
        Joi, la vara… nu-i asa, mai trollule de Big Brother ?!

      • urbanism Răspunde

        @Big Brother, fără supărare dar pe vreme de pandemie și de lockdown când nu era voie nici să circuli nu au reușit să reabiliteze rețeaua de canaliziare pluvială de pe Goga cum trebuie ba mai mult decât atât nu au reușit nici să aducă la nivel gurile de canalizare de pe bulevard cum era în proiect așa că de când cu reabilitarea asta apa de ploaie stă foarte bine pe asfalt între cele două biserici și nu se scurge deloc. Așa de bine s-a lucrat că e mai rău decât înainte. Ca să nu mai povestesc cât de prost au refăcut branșamentele de canalizare din zonă. Toate lucrările făcute sunt scumpe și de proastă calitate. Dacă așa se lucrează mai bine să le lase așa. Sincer. Dacă ești chior tu poți aplauda în continuare.

  2. Cetatean Răspunde

    Domnule primar veniti sa vedeți str. PETRU BRAN. Mai mare rușinea. În multe locuri diferenta de nivel dintre trotuar și partea carosabila este sun 2 cm. Nici nu-ti dai seama unde începe trotuarul. Si normal plin de mașini parcate aiurea când vin părinții cu si după copii la scoala. Parca e casa de nebuni dar nu vezi picior de politist. E plin de semne cu parcarea interzisa dar pe nimeni nu interesează. Politia are indicații ca în acele intervale orarae sa nu apara. Dar după aceea, când circulația s-a liniștit hop și polițiștii care amendează tot ce prind. De ce nu puneți politia o saptamana acolo în orele de vârf? Parintii daca ar putea ar întra pana în clasa cu masina. Interziceți la 200 m de scoli parcările. Sa se mai miște si copiii ca toți sunt niște obezi. Dar va rog verificați trotuarele de pe aceasta strada. Cine le-a receptionat ar trebui tras la răspundere si sa-i imputati banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.