Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Camion răsturnat lângă Odoreu. Două persoane rănite

Camion răsturnat lângă Odoreu. Astăzi, la ora 08:51, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale, celor doua victime rezultate în urma producerii unui accident rutier.
În accident a fost implicat un autocamion care s-a răsturnat, între localitățile Odoreu și Babasești din județul Satu Mare.
La fața locului s-au deplasat 11 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
Ajunse la fata locului, forțele profesioniste au acționat pentru evaluarea medicală a celor 2 victime și pentru asigurarea măsurilor specifice PSI.
Victimele au fost transportate cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiți Urgențe Satu Mare, pentru continuarea investigațiilor medicale.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Prea multe accidente se petrec pe acel drum!
    Drumul este mai îngust decât un drum național normal, dar se circulă cu viteze foarte mari, deși sunt multe curbe! La viteze mari, curbele respective nu se pot lua în siguranță, iar mulți șoferi sunt tentați să intre pe contrasens!
    Ca măsuri preventive, în zonele critice ar trebui montați parapeți metalici, iar înaintea fiecărui sector cu multe viraje sau curbe periculoase, montate limitatoare de viteză din acelea inteligente, adică intră în acțiune doar la viteze mai mari (peste 70 Km/h), la viteze normale nici nu le simți!
    Sunt niște investiții, dar ar crește mult siguranța rutieră și ar salva o grămadă de vieți și s-ar evita multe accidente grave și pagube materiale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.