Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. S-a închis circulația pe B-dul Transilvania. Se montează tarabele

Zilele Orașului s-au mutat din Centrul Vechi pe bulevardul Transilvania. Circulația pe acest bulevard a fost închisă în această seară.

Începând cu această ediție a Zilelor Orașului, pe bulevardul Transilvania se mută punctele de alimentație publică și terasele. Traficul va fi restricționat până în dimineața zilei de luni, 30 mai.


CITEȘTE ȘI:

 

6 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Să înceapă marea sfârâială

  2. 🤔🤔🤮 Răspunde

    No, cu chestia asta va mirosi a pishat și a hamsii prăjite și fum de la Someșul și până la râul Someș! Bravo! Plus că se va bloca trei-patru zile circulația și toți se vor îngrămădi pe partea cealaltă în față la mall! Nu se poate găsi o altă alternativă la desfășurare? Exact numai în buricul târgului se poate numai? Și toate exact când este ultima sunare cam la toate liceele?? Astea an după an??? Sau intenționat faceți asta??? Nu v-ați uitat în călătoriile voastre când sunteți invitați la alte zile ale altor orașe acolo cum se face și mai ales unde??? Cred că voi sta acasă și voi face niște mici la mine în curte. Măcar știu că sunt prăjite cum trebuie. Distracție plăcută. 🤔🤔😱😱🥴🥴🤮😤😭

  3. cetateanulturmentat Răspunde

    Ce meritati voi astia cu cometariile voastra rautacioasa?nimic!!! daca se organizeaza ziua orasului atunci nu va convine nimic daca nu se organizeaza la fel nu va convine!nu meritati nimic!sava fie rusine javre ordinare ce sunteti!puetti sa plecati de aici nimeni nu o sa va planga de dor!

    P.S daca eu as fii primar pe voi v-as trimite la sapa si la restul as da mici pe gratis

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      De mine să nici să nu se țină. Inițial era vorba că promovăm orașul. Numai că noi ce promovăm? Ne manelizăm dâmbovițenește. Că ție îți place e exact treaba ta. Sunt curios ce zice Anderco care a pornit ca primar toată sindrofia asta. Oare redacția se riscă cu un interviu cu subiectul în această temă?🤔🤔😱😱😲😲💩
      Așa că turmentatule bea în continuare până pici lat. Că văd că asta îți trebuie.

      • Pistalău Răspunde

        Io propun la anul tu sa fii cu organizarea, ca nu cumva sa te contaminezi dâmboviteste. Date dreacu de habarnist

        • 🤔🤔🤮 Răspunde

          Dă-te mai bine tu! De unde ai dedus că aș fi amator de astfel de sindrofii? Zici că-i ca și la bâlci. Dacă asta este direcția în care mergem eu mai bine mă retrag. În loc să îmbunătățim văd că tot coborâm ștacheta. Panem et circenses. Un fel de celebra punga cu oloi dar puțin altfel. Te vinzi ieftin tată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.