Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Deputatul Cozma: România va avea suficient gaz în depozitele naționale

Deputatul Adrian Cozma dă asigurări că România va avea suficient gaz în depozitele naționale, încât să fie acoperit necesarul energetic pentru iarnă, precizând că în acest moment, depozitele de gaz metan ale ţării sunt 47% pline.

,,România va avea suficient gaz în depozitele naționale, încât să fie acoperit necesarul energetic pentru iarnă. În acest moment, depozitele de gaz metan ale țării sunt 47% pline, ceea ce înseamnă că țara noastră a acționat mult mai repede decât calendarul pe care l-a stabilit Comisia Europeană pentru statele membre. Ținta pentru 1 august este de 46%, iar România a depășit-o încă din prima jumătate a lunii iulie.

Suntem înaintea calendarului european de acumulare a rezervelor pentru iarnă ca urmare a faptului că o mare parte din gazul metan extras în România este stocat. Astăzi a fost atins procentul-record de 70% de gaz din producția internă, trimis în depozitele naționale!

Obiectivul stabilit la nivel european este ca, până la 1 noiembrie, depozitele de gaz ale tuturor statelor membre să fie cel puțin 80% pline. Menținând ritmul accelerat, vom reuși să atingem acest procent chiar înainte de termen”, spune deputatul Adrian Cozma.

 

12 comentarii

  1. Lefter Popescu Răspunde

    OK, va fi gaz…. Da la ce preț…. Ca nu o sa ne permitem… Politicienii ***ii

    • Bogu Răspunde

      Lasa pretul, sa revenim la stire si sa o vedem la modul general. Un om in politica (a nu se confunda cu un politician, vezi adevarati politicieni ai Romaniei interbelice:on I. C. Brătianu etc ), cu pregatire cel mult mediocra, cetatean al penultimei celei mai sarace tari din UE, fosta tara comunista cu mostenirea intregului “bagaj de metehne, foame, lacomie”, o tara cu o economie curenta puternic axata pe consum, NE ASIGURA ca sunt rezerve de gaz in depozitele nationale. Cred ca si personajul se amuza si cutremura in acelasi timp.

    • Unu' Răspunde

      Lasă. nu te trudi că avem destule gunoaie!
      Și când a fost ieftin gazul, la multe case se ardeau cauciucuri, pet-uri și alte gunoaie, și se făceau un fum de-ți venea să suni la pompieri!

      • joliku Răspunde

        Exact, tara de bananiera plina de colorati si la propriu si figurat, iar de calaret, nimic de facut…

  2. Cine l-a întrebat și pe ăsta? Răspunde

    Mnoah, dacă și asta e atât de adevărat cât scăderea prețurilor la carburanți promisă în februarie-martie, no atuncea ne-am “scos”. Adică sigur va fi invers cum zice! Cine îl mai bagă în seamă, cine îl mai crede dacă tot timpul promite fără să aibă vreo legătură cu treaba și oricum îl depășește fenomenul? Ce ne este că e Tavi Petric deputat (har Domnului nu mai e) sau este Cozma călărețul??? Tot un franț e! Nu s-ar putea tăia numărul de mandate la 300 odată? Măcar am plătim mai puțini deputați-dejaba. Am putea face niște economie. Zic eu.😱😲🥴🤯😫

  3. ziardecaca Răspunde

    mamaa….ce ziar supus politicului, portalsm cand se beseste cozma asta sa scrie ti si despre asta

  4. Alcantara Răspunde

    Mai exact, sa intelegem ca avem depozite nationale, extras din pamant romanesc, detinut de nemti prin Eon, vandut noua la dublu pret. ? Multumim din suflet.

  5. x-ulescu Răspunde

    Sa pus pe mancat fasole ? Sa contribuie la productia de gaze ?

  6. Vasile Răspunde

    Ce-i mă avortonule? iară ieftinești gazu și benzina?

  7. Beny Kira Răspunde

    Beți sheps, fraierilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.