Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Descoperire macabră. Cadavru găsit într-un bloc din Satu Mare

Ieri, în jurul orei 16:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru deblocarea unei uși, a unui apartament, din blocul situat pe strada Ostrovului, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat trei subofițeri cu o autospecială de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la fata locului, forțele profesioniste au deblocat ușă de acces în imobil, iar în interior au găsit o persoana decedată.

Ce spune Poliția:

La data de 24 iulie, în jurul orelor 16.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie de 36 de ani, din Satu Mare, despre faptul că într-un apartament al unui bloc situat pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare s-ar afla o persoană, posibil decedată.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Carei.

Corpul bărbatului a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză nu sunt suspiciuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.