Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Au scăzut prețurile la combustibil. Noile tarife de la Satu Mare

Au scăzut prețurile la combustibil. La miezul nopții, a intrat în vigoare măsura prin care prețul carburanților ar trebui să scadă la pompă cu 50 de bani pe litru.

La miezul nopții, benzinăriile din Satu Mare au scăzut prețul carburanților cu 50 de bani. În stațiile din oraș, prețul mediu al unui litru de benzină standard a scăzut sub 8 lei și 20 de bani, iar un litru de motorină standard costă acum mai puțin de 9 lei.

Noile tarife de la Satu Mare:

  • La OMV, prețul unui litru de benzină standard a scăzut de la 8 lei și 62 de bani, la 8 lei și 19 bani, în timp ce litrul de motorină standard costă acum 8 lei și 75 de bani;
  • La Petrom litrul de benzină standard costă astăzi 8 lei și 13 bani, iar prețul unui litru de motorină standard a scăzut la 8 lei și 69 de bani;
  • Și la stațiile Lukoil au scăzut prețurile: 8 lei și 13 bani costă litrul de benzină standard, iar la 8 lei și 69 de bani a ajuns astăzi litrul de motorină standard.

Măsura a fost decisă de Guvern, urmând ca această reducere să fie suportată în mod egal de stat și benzinării. Mai exact, 25 de bani vor fi suportați de stat, iar ceilalți 25 vor reprezenta o reducere comercială voluntară, dedusă de companiile petroliere din obligațiile fiscale.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Uraa . Deja vad restu preturilor scazand ca sa poata lumea sa isi permita chiar si o paine intreaga.

  2. Calin Răspunde

    KKt pe bat, adica fixpix, sau prafinochi. Totul restrins intr-o cifra, 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.