Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Incendiul de la Livada: Persoane duse la spital, după ce s-au intoxicat cu fum. Ce spun pompierii

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la apartamentul unui bloc, situat în cartierul Unirii, din localitatea Livada.

La fața locului s-au deplasat inspectorul șef, lt. col. Buzduga Sergiu Marius și prim-adjunctul insp.șef, lt. col Leuca Ovidiu și 19 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de transport pentru victime multiple și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensivă mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor și sub coordonarea primarului, șase pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Livada.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizată la o camera și holul unui apartament. Salvatorii au evacuat nouă persoane și un câine din bloc. Din fericire, victimele nu au suferit arsuri, doar intoxicații ușoare cu fum.

Trei persoane au refuzat transportul la spital, iar șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru a fi monitorizate.

În urma incendiului au ars mobilierul și materialele textile din camera incendiată. De asemenea, s-au degradat un televizor, zugrăveala din întreg apartamentul și de pe casa scării. Cauza incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor din încăperea incendiată.

Sursa: ISU Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.