Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Medic din Satu Mare, apel la donare de sânge pentru călugărița-mamă a sute de orfani

Medicul Iulian Pfau Sălăgeanu revine cu un apel către sătmăreni în care îi îndeamnă să doneze sânge pentru călugărița Kürti-Bokor Judit ce se află în stare critică și are mare nevoie de sânge.

Medicul Iulian Pfau Salageanu împreună cu soția lui Timea Pfau au donat, recet, sânge pentru călugărița Kürti-Bokor Judit, făcând și atunci un apel la compasiune.

„Apel umanitar! Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați donat […] și alții care altruist au donat și pe care nu vă cunosc personal dar vă apreciez foarte mult. Dar nu este suficient. Este nevoie urgentă de sânge! Imi doresc din suflet și o să mă repet la nesfârșit sa manifestam compasiune în live-uri și nu în like-uri! Cei care doresc sa doneze pentru sora piaristă o pot face de luni până vineri pâna la ora 11 și menționați pentru sora Kürti-Bokor Judit.”, este mesajul medicului Iulian Pfau Sălăgeanu. 

Călugărița Kurti-Bokor Judit din municipiul Carei, cea ce a fost mamă pentru sute de copii orfani din județul Satu Mare, are acum nevoie urgentă de sânge. Ea se află internată la spital, în acest moment, iar sângele este esențial pentru a îi salva viața.

„Vă rog din inimă să mă ajutați! Aș avea o mare rugăminte la voi, cei ce puteți să donați sânge pentru Kurti-Bokor Judit, călugărița ce m-a crescut, are nevoie de sânge. Orice grupă e bună! Numai să completați că este pentru ea. Vă rog! Hai să ajutăm, să fim mai buni!”, este mesajul unei fete crescute de călugărița Kurti-Bokor Judit.

În luna august, călugăriței Judit i-a fost decernat titlul Pro Urbe al municipiului Carei, datorită muncii și devotamentului pe care le-a depus pentru copilașii abandonați de părinți. Acum, a venit rândul ei să fie ajutată.

Puteți dona la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Satu Mare, situat pe strada Ravensburg nr. 4

Telefon: 0361 881 202

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.