Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. USR a lansat ”Cartea Neagră a guvernării”. Radu Panait: PNL-PSD: un an de dezastru

Deputatul Radu Panait critică în termeni duri guvernarea PSD-PNL și spune că de un an de zile, ”țara noastră face pași înapoi”. Deputatul a prezentat și o carte lansată recent de USR: Cartea Neagră a guvernării.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de deputatul USR Radu Panait:

,,De un an de zile, țara noastră face pași înapoi. De un an de zile, țara noastră e condusă de două formațiuni politice meschine, care nu au făcut decât să își urmărească propriul interes. De un an de zile, PNL și PSD ne adâncesc pe noi, românii, într-o sărăcie lucie.

Sunt lucruri pe care nu le spun doar eu. Sunt lucrurile care ni le spun majoritatea oamenilor cu care atât eu cât și colegii mei am interacționat în ultima perioadă, în cadrul acțiunilor noastre din stradă. Am fost alături de oameni de la început și continuăm să fim și acum. Vedem disperarea, supărarea și dezamăgirea oamenilor și încercăm să îi încurajăm spunându-le că vin zile mai bune. Știu sigur că vor veni, trebuie doar să le luăm puterea celor ce azi își bat joc de munca noastră.

Din cauza incompetenței și a iresponsabilității, azi ne luptăm cu cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani. Inflația la alimentele de bază este de peste 25% și de parcă nu era de ajuns, avem și cele mai mari prețuri la energie pentru populație din Europa. Nu avem spitale noi, corupția crește, nu avem nici mai multe autostrăzi. Nu vedem și nu resimțim deloc vreo îmbunătățire a calității vieții!

După un an în care ne-au demonstrat tuturor de ce anume sunt în stare noi, cei din USR, am lansat Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL: scumpiri-record, plagiate și proiecte ratate. E o carte care detaliază activitatea fiecărui minister, care vorbește despre deciziile inepte și populiste ale Guvernului și Coaliției de guvernare, care ne-au înfundat în datorii, scumpiri și sărăcie. Nu uităm, doar în ultimul an patru miniștri au plecat din Guvern după ce au fost acuzați de plagiat, abuz în serviciu și incompetență. Acum ar fi cazul ca întregul Guvern să plece! România nu înseamnă abuz sau incompetență. România înseamnă viziune, reformă, stabilitate”.

12 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    Cine dracu sta sa citeasca o carte scrisa de un politician???? Mor de ras! :))))))))

  2. EuScriitor Răspunde

    Oare cat % ii plagiat?

  3. Marshall Răspunde

    Citez “România înseamnă viziune, reformă, stabilitate”.
    Mai degraba România înseamnă o glumă bună defapt o afacere bună.

  4. c-block Răspunde

    Am asistat la un moment artistic penibil al brigăzii culturale useristoplusminusiste prin care vor să se bage în seamă. Nu vă mai crede nimeni. Sunteți și mai slabi decât defuncta PP-DD!!! Oameni buni, numai uitați-vă ce au făcut unde au câștigat o primărie! Jale totală peste tot! Timișoara și București tot stau fără încălzire! Cu halucinațiile voastre poreclite viziune ne băgați în vizuine.

    • Kuka Răspunde

      Peste tot au preluat jegurile de la pnl și psd, asta nu spui!
      Ciumele roșii și galbene sunt OK, votați-i, că pe cei cinstiți îi huliți!
      Trăiască “România lucrului bine-făcut” a lui Satan Klaus W Ciolhanis, profesorul cu șase-case!

    • Lili Răspunde

      Intre timp, cel putin la Timisoara nu sunt probleme cu incalzirea care functioneaza de zile bune.
      Mai vedem peste 1-2 luni.
      Nu ti se pare interesant si ce sa vezi, ce coincidente, ca datorii istorice la furnizorii de energie termica rostogolite mandate peste mandate, musai-musai nu mai pot fi amanate si trebuie platite rapid-rapid?
      In plus, primarul daca nu are de partea lui consiliul local nu va reusi mare lucru sau chiar nimic pt. ca deciziile se iau in contrar si nu in logica buna pentru cetatean.
      Da Madam Firea, care se vrea din nou primarita generala mai exista prin mimister si guvern? Stie cineva cu ce se ocupa efectiv? Si nu este, din pacate singura ….

      • c-block Răspunde

        @Lili, în orice dar în absolut orice situație în care se alege primarul și nu se numește el trebuie să vină cu echipa sa cu care să poată manageria orașul. Dacă tu ca primar vii cu idei din astea roz că tu ești altfel și independent atunci nu ai cum să conduci un oraș oricât de mic este pentru că tot ce se face se decide prin vot până la urmă. Poți fii independent dar să ai susținere din partea a măcar unui partid. Problema la USR e că ei spun că așa nu e bine, desființează structura existentă dar nici nu pun nimic în loc. În rest nu e chiar așa cu datoriile istorice pentru că vezi onor primăria de care zici avea ceva obligații date de lege, ceva certificate verzii de achitat și cum a venit noul primar a zis că e bioduș și nu plătește. De acolo a pornit grosul problemei. Adică în situația în care trebuie să aplici legea și nu îți convine te sustragi? Exact legea aia care vorbește de energia verde și toate cele? Tocmai tu, marele USR????

      • Bogdan Dumitras Răspunde

        La Timișoara, Fritz își bate joc de Ziua Nationala.

  5. Cetateanul Răspunde

    Cartea neagra scris cu litere negre.

  6. Lectură pentru Panait Răspunde

    Puiucule, asta-i lectură pentru tine. Că e foaita ta. Că voi nu faceți de asta, nu?
    https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/o-consiliera-usr-din-timisoara-a-construit-ilegal-2223759.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.