Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Alegeri terminate cu bătaie și condamnări într-o comună din județul Satu Mare

Mai multe persoane s-au luat la bătaie în centrul comunei Cămârzana în seara alegerilor din 2016. După 6 ani de procese, astăzi, s-a dat sentința. Agresorii scapă de fapta penală dar trebuie să plătească despăgubiri.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a întâmplat în noaptea de 06.06.2016, într-un bar din comuna Cămârzana, unde mai multe persoane sărbătoreau rezultatele alegerilor.

În jurul orei 03.00, un bărbat a mers la o masă unde se aflau două persoane pentru a discuta cu acestea, între acestea existând o discuție contradictorie, după care s-a ajuns la îmbrânceli, înjurături și tras de haine.

După aceste evenimente cele două persoane au hotărât să meargă acasă, pentru a liniști situația. La ieșirea din bar cei doi bărbați s-au întâlnit cu un alt bărbat, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice și pus pe ceartă.

Cele două persoane au reușit să se urce în mașină însă s-au trezit cu agresorii în fața mașinii. Aceștia au coborât din mașină cu intenția de a-i calma, însă bărbații au început să îi lovească peste cap, față și peste tot corpul. Astfel că toți patru au început să se lovească reciproc.

Aceștia au suferit leziuni care au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale.

După 6 ani de procese, marţi, 27.12.2022, cei doi agresori şi-au aflat pedeapsa. Scapă de condamnarea penală dar trebuie să achite suma de 9.000 de lei despăgubiri victimelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.