Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Cătălin Drulă: USR se mândrește cu organizația din Satu Mare

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul pe care îl reprezintă se mândrește cu organizația de la Satu Mare. ,,Simt că aducem un plus mare în viața comunității”, a spus Drulă.

Liderul USR Cătălin Drulă s-a aflat, în această după-masă, joi, 8 decembrie, la Satu Mare, acolo unde a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre ratarea intrării României în Spațiul Schengen, dar și despre organizațiile USR din țară, precum și despre ambițiile partidului la alegerile de peste doi ani: ,,Vrem să aducem un mesaj de speranță pentru 2024 că se poate și altfel, cu competență și seriozitate”.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Cătălin Drulă a spus că USR se mândrește cu organizația din Satu Mare.

,,Mulțumesc colegilor din Satu Mare pentru munca pe care o fac zi de zi, avem o colaborare parlamentară excelentă, atât cu președintele și deputatul Radu Panait, cât și cu senatorul Robert Zob. Sunt mândru de filiala noastră din Satu Mare, acești oameni vă reprezintă cu cinste în Parlamentul României. Satu Mare este important pentru USR”, a spus Cătălin Drulă.


4 comentarii

  1. Soso Răspunde

    Numai palavre..pensii speciale..salarii nesimtite..si noi abia traim de pe o zi pe alta.Numai vaccinuri ati avut in cap, ati vazut ce se intampla in spitale..da n-ati facut nimic.Pentru mortii nostrii in saci negrii o sa plateasca toata clasa politica.

  2. Beny Kira Răspunde

    USR Satu Mare nu există

  3. Om Răspunde

    Felicitari domnului Drula! Un ministru competent.

  4. Adi Răspunde

    Și eu sunt mândru de ei , sunt inexistenți ei nu sunt partid sunt o sectă, o adunătură care nu au adus nimic bun în viața oamenilor .
    Exemplu sectorul 1 , primarul din Timișoara sau Plicusor Dan .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.