Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Primarul Kereskényi, după ratarea intrării în Schengen: ,,Viena s-a îndepărtat foarte mult de Satu Mare”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a reacționat, pe pagina sa de Facebook, după ce România a ratat intrarea în Spațiul Schengen. Edilul-șef a dat vina pe ”jocuri politice meschine a unor politicieni care în goana după voturi”, criticând, de asemenea, poziția Austriei: ”Viena s-a îndepărtat foarte mult de Satu Mare”, spune Kereskényi.

,,Timp de 30 de ani, sătmărenii s-au lăudat că ajung mai repede la Viena decât la București. Într-o singură zi, printr-o decizie incorectă și injustă, Viena s-a îndepărtat foarte mult de Satu Mare. În urmă cu trei ani, am zis că doar interese economice ascunse blochează aderarea României la Schengen. Acum acestea sunt dublate de jocuri politice meschine a unor politicieni care în goana după voturi sunt în stare de orice! România trebuie să devină un jucător în UE și să își apere interesele, inclusiv prin acest instrument care acum își arată eficiența, dreptul de VETO!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

 


CITEȘTE ȘI:

18 comentarii

  1. Mae Răspunde

    La gara !!! Bine ca sa apropiat de Budapesta .

  2. Loser Răspunde

    Pentru ratarea de a intra in Zona Schengen, cel mai mult se bucură și jubilează tocmai conaționalii dumnealui, lucru ușor observabil din dezacordurile exprimate din majoritatea comentariilor, lucru greu de înțeles în condițiile în care și ei stau la aceleași cozi când merg în țara mamă și revin!

  3. Unguru Bulan Răspunde

    Nu ca ei se teleporteaza direct in budapeste, ai uitat cat de avansati sunt ei fata de romani

    • Herbert Răspunde

      nu trebuia sa mancati lebada aia din parcul de la viena……..vezi ce se intampla !!!!

      • Vasile Răspunde

        O mâncară pe ,,pasera lebeda,,cei din neamul tău, veniți din Asia (India,Mongolia) deci aceiași origine ! Românii au fost, vor fi ,și vă vor fute încă vreo mie de ani de acuma înainte…!!!

        • Herbert Răspunde

          ba …. te doare cumva adevarul ?????
          fratelo calmeaza-te

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Ce viscol e la tine în cap că le confunzi în ultimul hal??? Le amesteci frate mai ceva ca ghiveciul in cratiță. În logica ta Suedia sau Italia e același lucru? Asta ca să nu-ți spun că e mult mai aproape ca și kilometri India de Mongolia. Dealtfel pe indienii (țiganii) expulzați voi i-ați acceptat de prin secolul 14-15 prin țară ca și sclavi și nu alții! Că pune întrebarea oare prin alte țări de ce nu sunt? Că aici se puteau amesteca mai bine cu știi tu cine. Că nu băteau așa la ochi adică. I-ați pastila și culcă-te, man!

          • Vasile

            Ptr ca să înțeleg: Voi nu sunteți din Asia, ca și tiganii? Voi ați venit să dominați, nu să furați ? Nu prea va ieșit ! Ați dominat o vreme…da încercati să ne furați in continuare ? Nu prea cred ! După cum toată lumea știe… Ungaria-i pământ românesc,indiferent ce spune ,, putinu,, vostru…

          • Vasile, istorie 0

            Ungaria pamant romanesc ? Ai facut istorie cu cine ?

        • Logica rumena Răspunde

          Pai ce sa zic Vasile, pana acuma se pare ca va futeti intre voi mai mult… mai ales peste hotare :-)))), si mai vrei asta inca vreo 1000 de ani?.

  4. 🙈 Răspunde

    Da, neam-popor mioritic!!!

  5. Maci Laci Răspunde

    CÂND A VĂZUT CÂT EȘTI DE ȘOVIN ȘI NORMAL CĂ S-A ÎNDEPĂRTAT!!!!

  6. Unguru Bulan Răspunde

    Vasile cu astia cu bozgori, ori cum o dai nu iese ca astia is ca pisica tot in picioare cad. Cand au venit din Asia au venit cu tigani cu tot, acum se dau mari civilizati. Îs dovediti popor migrator cu acte in regula ,dar ei o tin manga, nici dea-l dracu nu se vreau dati dusi acolo in buda lor

    • Budos Olah Răspunde

      Cat de frustrati si neinsemnati sunteti, suferiti de 100 si ceva de ani din generatie in generatie in plus mai sunteti si paranoici. Nu stiu pe cine vreti sa convingeti dar se pare ca vestul Europei nu-i curios.

  7. Budos maghiar Răspunde

    Da tu crezi ca noi suntem interesati de niste specimene ca tine sau de vestul europei venetici ce sunteti

  8. H&R Răspunde

    Schengen pamant romanesc! Ce plm! Dati-ne inapoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.