Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

VIDEO. Drulă cere demisia lui Bode, după ce România a ratat intrarea în Schengen

Cătălin Drulă cere demisia ministrului Bode, după ce România a ratat intrarea în Schengen. ,,Este o rușine”, a spus președintele USR, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Satu Mare.

Prezent la Satu Mare, președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că ratarea intrării României în Spațiul Schengen reprezintă un eșec al diplomației și a cerut demisia ministrului de Interne, Lucian Bode.

,,Pentru nedreptatea suferită azi de români, există și responsabilități naționale de asumat. Ministrul Bode a asigurat românii de susținerea aderării la Schengen. Lucian Bode trebuie să-și dea demisia pentru acest eșec”, a spus Cătălin Drulă.


6 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Momentul ca România sa renunțe la inutilele pensii speciale!
    Europa nu ne vrea în Schengen pentru ca judecătorii dau pedepse cu suspendare pentru ucideri din culpa sau de câțiva ani pentru omoruri sau se prelungesc procesele vizând corupția pana apare prescriptia.
    Clanurile nu au dispărut, deși le știe toată lumea, numai cei de la Interne nu.
    Pădurile României se duc la austrieci.
    Specialii trebuie sa plătească!!!

    • Hipsterii USR -ului Răspunde

      Mă viermi politici veniți din neantul latrinei aduse de CIOLOS…nu vă e RUȘINE…CACATZI DRACULUI..este eșecul întregii clase politice românești..este valoarea imbecililor care ne conduc..pensii speciale vreți doar..bani cu căruța și voi nu faceti NIMIC..NULITĂȚI

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Nici eu nu sunt userist sau cu Cioloș.
        Am comentat aici deoarece am văzut numele lui Bode.

  2. c-block Răspunde

    Ar fi momentul ca măcar acum să recunoașteți că ați săpat pe la spate intrarea noastră în Schengen. Ăștia de la RENEW sau cu vă mai spuneți acum. Felicitări!

  3. Scheggem Răspunde

    Ministrul de interne Bode zicea că este un moment de cumpănă. Nu este nici un moment de cumpănă! Se datorează exclusiv faptului că de un deceniu redactăm și semnăm legi la dictare cum și când vor ei. Nu tu demnitate, nu tu identitate de țară. Dacă tu ca țară nu te respecți de ce așteptați asta de la ei? Ne calcă când și cum vor ei în picioare. Trist e că după acest vot scandalos peste câteva zile vom afla că această respingere este un succes. Oare așa este? Eu ca țară nici nu mi-aș mai bate capul cu Schengen. În schimb aș trata orice este legat de Austria sau Olanda cu ostilitate. Exact cum fac și ei, nimic mai mult!
    PS. Șeful DNA acum este/era în SUA. S-a dus și el să ia lumină de acolo? La asta mă refeream. Nu mai putem să judecăm singuri ceva, musai să ne dicteze? Ce suntem noi? Preșcolari?

  4. web designer Răspunde

    Nu este romanica inca suficient de invatat si demn pentru aderarea in spatiul schengen.
    Doare nu va doare asa este .
    Puteti veni cu ideologi balcanicie , postcomuniste chiar iredentiste , pe austrieci o doare in cur de tara asta .
    Progrese in econimie si in infrastructura , inteligenta , eliminarea coruptiei din TOATE INSTITUTILE tari , eliminarea pensilor si salariilor speciale ,comportament adecvat in strainatate si in trafic !!!!!!!…….
    Fara aceste caracteristici sa nici nu visati in urmatorii 10-15 ani la aderare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.