Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Bătaie între două familii de romi din Satu Mare. Totul a pornit de la muzică

Două familii de romi din județul Satu Mare s-au luat la bătaie în ziua de Rusalii, după ce una dintre familii asculta muzică prea tare, perturbându-i pe vecini.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul a început în ziua de Rusalii, în anul 2021, când două familii de romi au organizat o petrecere cu mâncare și muzică, fiecare fiind în curtea lui.

Casele find alăturate, muzica a devenit deranjantă pentru una dintre familii, așa că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a discuțiilor contradictorii generate de faptul că vecinii ascultau muzică la un volum deranjant, între cele două familii a izbucnit un scandal.

În acel moment, un bărbat a început să-l provoace pe altul, adresându-i cuvinte obscene și batjocoritoare, după care l-a prins de gură și l-a lovit cu pumnul în față, începând să se lovească reciproc cu pumnii și picioarele în zona corpului şi în zona capului.

Persoana bătută, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut, iar când s-a ridicat persoanele implicate nu se mai aflau în curte.

Acesta a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În urma incidentelor s-a ajuns în instanță, și pentru că bărbatul ce a provocat scandalul nu a mai avut antecedente, instanța a ales acum renunțarea la urmărirea penală.

 

3 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Fapta cu bataia intre tigani s-a intamplat acum doi ani,dar voi sunteti ca si in bancul cu Mihai Viteazu’.Cica Ion ameninta ca vrea sa-l bata rau pe Attila vecinul lui, de ce ungurii l-au omorat pe Mihai Viteazul.Attila se prezinta la postul de politie sa-l reclame pe Ion.Seful de post il cheama si pe Ion la politie sa-l ia la rost ce are cu vecinul lui,pentru ca pana acum n-a existat nicio problema intre ei.Ion ii spune de ce e suparat pe Attila insa seful de post ii aminteste ca de fapt ungurii l-au omorat pe Mihai acum mai bine de 400 de ani ! Da,zice Ion,dar eu numai acum am aflat !

  2. Gyuri Răspunde

    Iată că mai avem o șansă. Se bat si la noi oamenii pt cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.