Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Șofer beat urmărit în trafic de polițiști. S-a dat jos și s-a luat la trântă cu oamenii legii

Un bărbat din Satu Mare a fost prins beat la volan de polițiști, după care a refuzat să-i însoțească pe oamenii legii la spital pentru recoltarea probelor. Mai mult decât atât, individul s-a luat la ceartă și trântă cu polițiștii.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 30.11.2020, în jurul orei 15:09, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, organele de politie au observat un autoturism și au efectuat semnalele de oprire, însă șoferul nu s-a conformat și și-a continuat drumul.

La scurt timp, șoferul a coborât din autoturism și s-a îndreptat spre poarta de acces în curte, unde, între timp a ajuns şi echipajul de poliție. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a băut două beri în acea dimineață şi nu a oprit la semnal pentru că locuiește în zonă și a vrut să intre în curte.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rugat de polițiști să îi însoțească la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru a-i fi prelevate probe biologice, individul a refuzat. Mai mult, acesta a început să strige și să se împotrivească.

Având în vedere comportamentul bărbatului, polițiștii au încercat să-l încătușeze, dar nu au reușit. La auzul strigatelor, din casă a ieșit fiica individului. Aceasta le-a cerut polițiștilor să îi pună la dispoziție filmarea în care se vede exact că tatăl ei a condus autovehiculul.

Într-un final, bărbatul recalcitrant a scăpat cu o condamnare de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.