Ultima actualizare: azi, 22:15

Naţionale

Atac îngrozitor în România! Doi soți, înjunghiați de fostul iubit al fiicei

Un atac îngrozitor a avut loc duminică seară în imediata apropiere a Capitalei. Doi soți din Ciorogârla au fost înjunghiați de un bărbat. Femeia a murit, iar soțul ei se află în stare gravă la spital, potrivit Digi24.

Alarma a fost dată de fiul minor al celor doi soți, care a sunat la 112. Două echipaje medicale au ajuns la casa celor doi, dar pentru femeia în vârstă de 50 de ani nu s-a mai putut face nimic. Surse Digi24 au precizat că cel care i-a atacat e un fost iubit al fiicei lor. După ce i-a înjunghiat pe cei doi, agresorul ar fi plecat la el acasă. Acolo l-au găsit polițiștii care l-au dus la audieri.

“Era un băiat cuminte, a lucrat cu mine pe şantier. Nu ştiu ce a fost în capul lui”, a declarat un vecin al celui ce i-a înjunghiat pe soți.

Ancheta continuă pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

Un comentariu

  1. bigbrother Răspunde

    Mda, e plină țara de oameni cuminți. Dar nu înțeleg de ce dați astfel de știri la locale când Ciorogârla deocamdată nu e la noi în județ. Ca să nu mai povestim despre ce este vestită localitatea. Doar dați o căutare pe net.
    Vă ajut totuși:” În data de 28 ianuarie 2009 în jurul orei 12 a fost constatată spargerea lacătelor de la depozitul de arme de infanterie al unității militare 01916. Depozitul aparține batalionului de asigurare materiala al Forțelor Aeriene.”
    Eu așa ca cetățean al județului dacă accesez portalsm de aia o fac ca să citesc știri locale. În rest și eu mă descurc să caut știri naționale. Asta dacă aș fi curios ce se mai întâmplă prin țigănia aia din zona respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.