Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Bărbat rupt în bătaie în fața unui restaurant din Satu Mare. Agresorii i-au rupt maxilarul

Un sătmărean a fost bătut de trei persoane în fața unui restaurant din municipiul Satu Mare pentru o datorie. Acesta a rămas fără bani și cu maxilarul rupt, iar vinovații au fost condamnați la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce bărbatul se afla într-un restaurant, la masa lui a venit un bărbat și au purtat o discuție în contradictoriu cu privire la o sumă de bani pe care acesta i-o datora. După discuție, bărbatul a ieșit din restaurant, dar a fost urmărit de trei bărbați, după care a fost agresat fizic, fiind lovit de mai multe ori la nivelul corpului și al capului.

Victima a reușit să scape din situație și a fugit pe stradă, însă a fost urmărită și prinsă din urmă de unul dintre bărbați, care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul corpului. După aceste agresiuni, sătmăreanul a reușit să scape și a plecat cu mașina spre Punctul de Trecere a Frontierei unde le-a povestit polițiștilor cele întâmplate. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportată la spital.

În urma agresiunilor, acesta a suferit leziuni fizice care au necesitat 65-70 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Bărbatul a povestit că a fost lovit cu o halbă de bere în zona tâmplei și a fost agresat fizic atât în zona corpului, cât și a capului. După ce a reușit pentru câteva secunde să scape, a încercat să fugă, însă a fost prins și bătut în timp ce o alta persoane i-a furat 3.500 de euro.

Acum, cei trei vinovați au fost condamnați la 1 an și 3 de luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe și la plata sumei de 12.000 de euro reprezentând daune morale și 1998,52 lei cu titlu de daune materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.