Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

Noi informații în cazul Ștefaniei. Avocatul Mureșan:„S-a folosit un limbaj total neomenesc!”

Ovidiu Mureșan, avocatul familiei Ștefaniei – adolescenta decedată în condiții suspecte la UPU Satu Mare – a venit cu noi detalii în acest caz. El a precizat că organele judiciare se mișcă foarte bine, că dosarul se află în curs de desfășurare, însă, în continuare, nu se cunoaște cauza morții fetei.

Ovidiu Mureșan a mulțumit în numele părinților cadrelor medicale – medici și asistente – care au încercat din răsputeri să o salveze pe Ștefania. Avocatul a avut cuvinte de laudă la adresa personalului medical, în special la adresa asistentelor, care, după decesul fetei au consolat-o pe mamă și au fost alături de ea, dar și la adresa celorlalte cadre medicale care și-au făcut datoria excelent.

„Vreau să mulțumesc în numele familiei acelor medici de la urgențe majore care s-au chinuit mai bine de o oră și jumătate în a resuscita și a aduce la viață acest copilaș. Vreau să mulțumesc asistentelor medicale cu ajutorul căruia acest copil, să spunem așa, a ajuns la urgențe majore. O să vedeți că asistentele medicale au jucat un rol esențial în a lua hotărâri acolo unde medicii nu au luat hotărâri. […] Cu mare tam-tam s-a declanșat o procedură în comisia de etică cu audieri de zeci de persoane, până în acest nu am primit niciun răspuns, nicio soluție, nicio măsură. E liniște și pace”, a declarat Ovidiu Mureșan.

Familia a fost audiată la Poliție, la Colegiul Medicilor și la Poliție, iar dosarul penal se află în curs de desfășurare, a mai precizat acesta.

Lucrurile sunt, în continuare, incerte, însă limbajul care s-a folost înainte de decesul Ștefaniei, potrivit primelor probe, a fost total neomenesc.

„Ce vă putem confirma în acest moment fără a leza sub nicio formă prezumția de nevinovăție este că s-a folosit un limbaj total neadecvat, total neomenesc”, a spus Ovidiu Mureșan.

El a mai spus că nu s-a eliberat niciun bilet de trimitere în a efectua analize medicale de sânge. Mama fetei decedate a primit de la policlinică două bilete de trimitere: unul radiologic și un test de gripă, iar ambele investigații au fost făcute în timpul zilei de luni.

„Dacă i s-ar fi spus că există suspiciune pentru care trebuie analize de sânge, mama le-ar fi făcut”, a mai spus Ovidiu Mureșan.

Avocatul Mureșan a declarat că se fac foarte multe presiuni asupra firmei de avocatură care îi reprezintă pe cei doi părinți, și nu numai, iar Mureșan a precizat că, în ciuda acestor lucruri, firma va continua să reprezinte părinții care își pierd copiii în urma unor cazuri suspecte de malpraxis.

Citește și:

 

9 comentarii

  1. 💩💩💩 Răspunde

    Dacă după atâta amar de vreme asta este comportamentul în afară către societate a spitalului atunci impresia omului de rând este că tot se încearcă mușamalizarea, aplatizarea scandalului. Sunteți de toată groaza!!! 😰😨😨😱🤮💩💩💩

  2. Varu Răspunde

    Avocatule! nu-i încurca pe oamenii ăștia, bați câmpii.

  3. Varu Răspunde

    Tu nu ești capabil să câștigi o plângere contravențională,

  4. Varu Răspunde

    Încerci să belești niște bani de pe oameni și de pe statul român,da cu strategia asta bazată pe emoțiile oamenilor nu mai ține, expertizele medicale nu vor fi concludente, chiar dacă a fost ceva acolo,corb la corb nu-și scot ochii.

    • 💩💩💩 Răspunde

      Și mai ales că deja au trecut 5 luni de la fapte. Mi-e scârbă de ei. Faptul că se tărăgănează vizibil numai demonstrează că cei din club fac front comun pentru apărarea pe cât posibil a medicului clar în culpă. Shame on you, la toți! 💩🤮😱

  5. Bogdan Andrisca Răspunde

    Cautati-va alți avocati

  6. ... Răspunde

    Eu aș avea așa un sfat prietenesc pentru avocat dar mai ales pentru familie. Aș sugera să se facă sesizare/denunț penal la parchet pentru favorizarea infractorului. Adică prea bate la ochi încercarea asta de mușamalizare a cazului din partea spitalului! Că nu suntem noi chiar câștigați la loterie! Totuși au trecut 4 luni de la fapte! Ce e așa mare lucru eliberarea acelui act din urma autopsiei??? Și medicul a fost până la urmă audiat? Că dacă ține din concedii în concedii medicale până la urmă legislația de muncă cât timp mai permite asta? Și obrazul vostru cât mai rezistă? Indiferent de ce zice legea este în interesul spitalului să se spună odată adevărul că altfel se afundă singuri în mocirlă, mocirlă creată de ei singuri! Băgați asta la căpățână. Domnul manger interimar aveți cuvântul.

  7. Varu Răspunde

    Instituțiile statului nu mai funcționează fraților,fiecare face ce vrea în țara asta,

  8. Vasile Răspunde

    @varu nu face fiecare ce vrea numai cei de la butoane ,adica hotii sociatatii de care nu s-e atinge nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.