Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Sesizare depusă la Prefectură, în cazul profanării mormântului ,,Eroului Necunoscut”

Noi detalii în cazul profanării mormântului eroului necunoscut. A fost depusă o sesizare la Prefectura Satu Mare, a anunțat, marți, prefectul Radu Roca.

Reprezentanții Asociației Civice Tempora au depus o sesizare în cazul profanării mormântului eroului necunoscut, a spus prefectul județului Satu Mare, Radu Roca. El a declarat că a convocat instituțiile abilitate pentru a face verificări și pentru a stabili vinovații pentru situația neplăcută creată.

,,Consider că cetățenii județului Satu Mare trăiesc în armonie și respect indiferent că sunt români, maghiari, șvabi, ucraineni sau romi iar astfel de acțiuni nu ne onorează ca sătmăreni”, a spus prefectul.

Un comentariu

  1. Cetateanu nepatriot Răspunde

    O tempore…cam tarziu cu sesizarea, ca deja stie toata lumea. Si mai grav e ca incep sa se intrebe…cum de so vazut prin iarba,cine e grupu ala de vigilenti ce umblau cu nr subprefectului pregatit pe watsap etc. Si cam dau cu virgula. Sa vezi surpriza cand lo duce mintea pe un viitor beneficiar de pensie speciala sa intre la alde magazinu cu nune de rechizita scolara, sa intrebe cine o cerut autocolantu ala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.