Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Pompierii au reluat căutările şoferului dispărut în Someş

ACTUALIZARE. Acțiunile de căutare care necesitau intervenția scafandrilor profesioniști s-au terminat fără rezultate. Căutarea tânărului dispărut continuă pe cursul râului cu bărcile.

Pompierii au reluat în această dimineaţă căutările şoferului dat dispărut după ce a căzut cu maşina în Someş, în zona localităţii Băbăşeşti.

“Căutările celei de a doua victime s-au desfășurat aseară pana in jurul orei 23.00. În această dimineață misiunea de salvare a tânărului disparut, s-a reluat. La fața locului intervine un echipaj militar din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două bărci pneumatice și un echipaj format din 4 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud”, a transmis ISU în această dimineaţă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe un drum nedestinat circulației rutiere și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în râul Someș.

În urma producerii evenimentului, un alt tânăr, de 18 ani, din județul Argeș, ar fi ieșit din autoturism, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Satu Mare. Până în acest moment, conducătorul auto nu a putut fi găsit, la locul producerii accidentului fiind prezente mai multe echipaje de salvare, inclusiv scafandri.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tânărului de 19 ani, precum și în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.