Ultima actualizare: ieri, 15:49

Naţionale

Klaus Iohannis promulgă legea care instituie anul 2023 ca ”Anul Iuliu Maniu”

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care instituie anul 2023 ca ”Anul Iuliu Maniu” pentru celebrarea vieţii, personalităţii şi martiriului marelui om politic, împotriva instalării comunismului în România, informează news.ro.

Potrivit legii, ”se instituie anul 2023 ca „Anul Iuliu Maniu” pentru celebrarea vieţii, personalităţii şi martiriului marelui om politic Iuliu Maniu împotriva instalării comunismului în România.

Cu prilejul sărbătoririi „Anului Iuliu Maniu” se organizează evenimente educaţionale, politice, diplomatice, sau culturale dedicate contribuţiei marelui om politic la unitatea, modernizarea şi democratizarea României.

Proiectul de lege a fost inițiat de deputatul sătmărean Adrian Cozma.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Eu zic fiecare cu alea lui. Adică țărăniștii cu țărăniștii și liberalii cu liberalii. De ce vrea PNL să pară mai țărănesc decât este mai ales că face coaliție (și nu prima dată în ultimii 10 ani!!!) cu #peeeseeedeee – ciuma roșie?
    Semnat un fost liberal dezamăgit de ce se întâmplă acum în PNL. Acest ghiveci și de amestecare a valorilor nu duce la nimic bun.

  2. Calin Răspunde

    Fac astia orice numai de popor si nevoile tarii sa nu se ocupe.
    Da ziua scutecului murdar cand va fi? Cooooosmaaaaaaaaa auzi?

  3. ????? Răspunde

    Vreau un Ardeal independent.

  4. i luv romanistan Răspunde

    mare nevoie am avut de asta domnule presedinte multumim frumos, din ce vom plati utilitatile inca nu stim dar e anul lui cui? a lu ala, gunoi ordinar cu pensie speciala cand noi fraierii care muncim zi de zi ne chinuim sa supravietuimca sa va mai dam taxe sa aveti ce fura, aveti mare noroc ca e un popor las asta romanul ca daca am avea putina sange ucraineana ati beli manusa 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.