Ultima actualizare: ieri, 22:15

Naţionale

FOTO. Accident teribil! Trei tineri omorâți de un șofer mort de beat

Un teribil accident rutier a avut loc, azi noapte, în jurul orel 3.30, în județul Alba. Trei tineri au fost spulberați de o mașină condusă de un șofer beat.

Este vorba despre trei băieți cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care au fost la club să se distreze, iar în momentul în care se îndreptau pe jos spre casă au fost luați din plin de o mașină condusă cu viteză excesivă de un tânăr beat.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile, iar în urma accidentului, trei persoane, în vârstă de 17, 18, respectiv 25 de ani, au decedat.

După ce i-a lovit pe cei trei, mașina a mai mers încă 200 de metri pe câmp, unde a rămas blocată. După ce a provocat accidentul și polițiștii au ajuns la fața locului, șoferul a fost testat cu etilotestul.

4 comentarii

  1. Carcotas Răspunde

    Ăștia vor să ne reducă.

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Bai da ce se intampla in Romania asta???…..Doamne fereste 🙁
    Zici ca suntem in Republica Dominicana

    • România reală Răspunde

      Întrebi ce se întâmplă? Aici duce mentalitatea de “las’ că-i bine și așa”. În momentul în care se va pricepe că fiecare unde lucrează nu trebuie să facă rabat de la calitate și să facă munca pentru care este remunerat în mod conștiincios atunci imediat în scurt timp se va observa diferența. Așa de simplu. Din păcate noi am “reușit” să asimilăm doar toate tâmpeniile din vest.Plus că tinerii nu conștientizează așa pericolul iar ziarele sunt pline cu n+1 cazuri de astea în care pedeapsa a fost închisoare cu suspendare. Atât.

  3. 😝 Răspunde

    “DINTE PENTRU DINTE”. Singura măsură: MAȘINA CONFISCATĂ, PERMISUL ANULAT PE VIAȚĂ + CE MAI DA INSTANȚA. REFERENDUM PE ACEASTĂ MĂSURĂ. URGENT. Până nu dă și in voi (guvernanți) beleaua (să dea Domnul), că vă doare la “banană”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.