Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. A vrut să intre în țară, prin Petea, cu biciclete electrice. S-a ales cu dosar penal

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, două biciclete electrice pentru care persoana care le transporta nu a putut prezenta documente justificative. Șoferul care transporta bicicletele – un clujean în vârstă de 32 de ani – este cercetat penal.

Joi, 3 august, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară un clujean în vârstă de 32 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Germania, cu care transporta două biciclete electrice.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la verificările efectuate, polițiștii de frontieră au solicitat șoferului documente justificative pentru biciclete, însă acesta nu a putut prezenta actele de proveniență. Clujeanul a declarant că a cumpărat bicicletele dintr-un târg local din Germania, contra sumei de 500 de euro și intenționa să le comercializeze în țara noastră. Bunurile, în valoare de 30.000 de lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.