Ultima actualizare: azi, 20:55

Naţionale

O nouă tragedie în țară. Copilaș de 3 ani, ucis de o șoferiță drogată

O nouă tragedie în țară. Un copil de 3 ani a murit, sâmbătă seara, accidentat pe o stradă din Brăila de o femeie în vârstă de 38 de ani, care consumase droguri, informează observatornews.ro.

Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriței către strada Avram Iancu, a surprins și accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Aceasta a fost testată și cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

Polițiștii au întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Reamintim că o altă tragedie s-a produs, azi noapte, în județul Alba, când trei tineri au fost spulberați de o mașină condusă de un șofer beat.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.