Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO. Liberalii sătmăreni au donat 50 de ghiozdane echipate copiilor aflați în dificultate

Liberalii sătmăreni au donat 50 de ghiozdane echipate copiilor aflați în dificultate. Sâmbătă, 9 septembrie, Organizația de tineret a PNL împreună cu Organizația seniorilor liberali și a Biroului Municipal al PNL, cu sprijinul oamenilor de afaceri liberali, au organizat o acțiune privind achiziționarea și donarea a 50 de ghiozdane complet echipate destinate copiilor aflați în dificultate.

,,Astfel, prin acțiunea “Ajută un copil să meargă la școală” suntem bucuroși că mâine, cel puțin 50 de copii din județul Satu Mare vor merge la școala cu zâmbetul pe buze. Îi așteptăm să ni se alăture în viitor și alți oameni responsabili, conștienți de importanța unei investiții adevărate în educație și în viitorul nostru al tuturor”, au spus liberalii sătmăreni.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Si s-a luat lumina de la deputatul forestierist cum trebuie sa treci prin scoala fara sa se cunoasca asta! Bravo! Halal exemplu.

  2. D. Trump Răspunde

    de la ulei si faina ,la ghiozdane,mita electorala nu are capat

  3. kati Răspunde

    Egal zero împățit la minim un milion de copii ce ar avea nevoie

  4. Gigi Răspunde

    Cum îl cheamă pe ăla cu tricou alb care a trudit tare până și-a terminat studiile, vizitiul lui cozma!?

  5. radica2 Răspunde

    in loc sa repare scolile daca tot is la guvernare. se tin de maruntisuri. dar sper ca la vot nu mai pune lumea botul la prostiile lor si a psd.

  6. radica2 Răspunde

    uitativa la pozele alea… un trotuar nu este acolo unde sa mearga copii in siguranta la scoala. si ne miram ca-s atatea accidente. Mai bine ati rezolva probleme serioase decat sa va tineti de prostii. SAu nu sunteti capabili? lasati pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.