Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

VIDEO. Daniel, copilașul dispărut din Botiz, a fost găsit după o mobilizare impresionantă

Vești bune! Daniel, copilașul în vârstă de 9 ani, dispărut din localitatea Botiz a fost găsit! Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Botiz.

A fost o mobilizare de-a dreptul impresionantă, miercuri, 6 septembrie, pentru găsirea micuțului Daniel, dispărut de la domiciliu. Copilul, care a plecat de acasă în 4 septembrie, a fost căutat de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și localnici. Au fost transmise inclusiv mesaje RO-Alert. Din fericire, căutările au fost finalizate cu succes, iar băiețelul a fost găsit nevătămat.

,,Mulțumim frumos pentru mobilizarea persoanelor care au ajutat la căutarea copilului dispărut. Mulțumim frumos pentru rapiditatea cu care s-au mobilizat consilierii locali și câțiva civili care, alături de instituțiile abilitate, au ajutat în operațiunea de căutare. Spre bucuria tuturor, copilul a fost găsit!”, a transmis Primăria Botiz, pe Facebook.

,,În urma mobilizării forțelor angrenate în activitățile de căutare specifice, minorul a fost găsit, în localitatea Botiz. Din primele verificări efectuate, reiese faptul că minorul nu a fost victima unor infracțiuni”, informează și Poliția Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.