Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

A murit Vasile Dârle, unul dintre cei mai importanţi lideri sindicali din Satu Mare

Pierdere majoră în comunitatea sindicală din judeţul Satu Mare: Vasile Dârle, unul dintre cei mai respectați lideri sindicali, și secretarul general al Filialei Satu Mare a Confederației Sindicale ”Cartel Alfa”, a decedat îna ceastă dimineaţă.

Vasile Dârle a fost o figură emblematică în mișcările sindicale din județ, fiind activ în numeroase greve și proteste, inclusiv cele notabile de la Electrolux, pe parcursul a cel puțin două decenii.

Tristetea profundă este accentuată de faptul că decesul său a survenit după o luptă îndelungată și grea cu o boală devastatoare, care i-a afectat atât fizicul, cât și moralul.

Comunitatea își exprimă regretul și aduce omagiu memoriei sale, recunoscând contribuțiile sale valoroase la binele muncitorilor din Satu Mare.

PortalSM transmite condoleanţe familiei!

4 comentarii

  1. ghita Răspunde

    A mai ramas unul din vestitul trio de comunisti betivi, spagari, curvari, libidinosi: Durla, Darle si Gozar.

  2. Gheorghe Răspunde

    G(ă)ozar s-o făcut cumva masor?Am cunoscut pe unul care se dădea masor și lucrase la Electrolux pe vremuri.Nu voia sa spună nimic despre,,activitatile”lui de acolo.Un tip respingător și dubios….nu știu dacă era aceeași persoana cu gozarul despre care zici tu.

  3. SECAN Răspunde

    Io mai trăiesc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.