Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Bătaie între soacră și noră, în Satu Mare. A intervenit fiul, care și-a lovit mama

Bătaie între soacră și noră, în județul Satu Mare. În altercație a intervenit fiul, care și-a lovit mama. În urma acestui incident, bărbatul a fost trimis în judecată.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 02.01.2022, în jurul orei 16:30, o femeie aflată în propria locuință din Negrești-Oaș, a fost implicată într-o altercație violentă. Totul a început din cauza unor discuții contradictorii cu fiul ei și soția acestuia. Concret, femeia a vrut să își alunge nora din casă, însă fiul ei nu a vrut să permită acest lucru și s-a pus de partea soției sale.

Apoi cearta s-a transformat într-o bătaie între soacră și noră. Fiul femeii a vrut să își apere soția și i-a aplicat mamei sale o lovitură cu pumnul în zona ochiului stâng, provocându-i leziuni traumatice. Acum, bărbatul a fost trimis în judecată, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Un comentariu

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Votați familia tradițională! Acum se pare că unii înțeleg asta în alte feluri mai ales în anumit zone etnografice.🤔😮😮😮😥 Pleacă puștiule de acolo că nu e bine să te pui nici cu una! Decât așa mai bine la garsonieră oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.