Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTOGALERIE. Au început lucrările. ’’Groapa lui Gyuszi’’ a intrat în reabilitare

Au început lucrările. Plină de gropi și de alte ”capcane”, ’’Groapa lui Gyuszi’’ a intrat în reabilitare, lucrările urmând să fie gata până la deschiderea Târgului de Crăciun.

Amfiteatrul situat pe Pasajul ,,Corneliu Coposu” a fost ”ciuruit”, fiind plină de găuri, după ce o vară întreagă a fost vizitată de mai multe persoane care sunt interzise în zonă, spunea, în luna august, city managerul Maskulik Csaba. El a spus că distrugerile au fost provocate de către cei care intră acolo cu mopedul, bicicleta sau cu skateboard-ul, iar cu toate că sunt interziși, nu se supun restricțiilor.

,,Sistemul de susținere este putred și vrem să-l înlocuim pentru că are o vechime de peste zece ani”, mai spunea, la sfârșitul verii, Maskulik Csaba.

’’Groapa lui Gyuszi’’ a intrat în reabilitare, iar lucrările ar trebui finalizate până la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când se deschide Târgul de Crăciun din municipiul Satu Mare.

11 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Adevarata “groapa a lui Gyuszi” nu este asta !
    Groapa lui Gyuszi este cea dintre podul Decebal si Liceul economic .
    Lui trebuie sa-i multumim pentru acest adevarat monument al naturii !

  2. 😝 Răspunde

    O PORCĂRIE CARE MĂNÂNCĂ BANI. UTILITATE ZERO. ASPECT ZERO. GYUSI A GANDIT-O CU CURU. NUMAI ȚIGANII FACEAU ASA CEVA CA SA ÎȘI FACĂ O COLIBA. BANI CHELTUITI INUTIL.

    • S Răspunde

      Tu chiar crezi ce vorbesti? Deja sunt generatii de copii care s-au jucat , s-au distrat, au crescut acolo, impreuna cu parintii si bunicii. E un spatiu ideal pentru mini recitaluri sau concerte. E cea mai buna idee pusa in practica de Gyuszi. Ce era acolo inainte ? Ar trebui sa fie parcare pentru banci sau ce altceva mai bun, zi si tu ceva? Cuvintele tale sunt doar invidie si ura.

      • urbanism Răspunde

        Inițial Consiliul local a dorit ca să fie parcare acolo. Dar tehnic nu se poate. Nu intru în detalii că nu-și are rostul. Dar calitatea din ce se pare lasă de dorit. Aici ar trebui cineva călcați pe bătătură că nici asta nu e rezolvare că la doi ani e șantier acolo.

        • S Răspunde

          Da, calitatea structurii nu a fost buna, acesta se poate datora si proiectului, dar am vazut si la executie s-a vopsit cu pensula etc. nici vorba de structura zincata la cald cum ar fi normal. Si proiectul actual, dupa cum am vazut in “ziar” se bazeaza pe structura portanta din teava cu perete subtire, va intra apa in ea si va rugini in cativa ani.

          • urbanism

            @S, devreme ce după cineva nu necesita AC (autorizație de construcție) atunci tu despre ce proiect mai vorbești? Eu asta încerc să zic. La momentul respectiv s-a făcut totul pe repede înainte și fără-fără. Așa că asta este.

  3. urbanism Răspunde

    La câte artificii s-au făcut pentru a se crea acel obiectiv nici nu-i de mirare că an de an sunt probleme. Că uite tot era bine dacă se realiza cu AC și nu fără ( că se afirma de arhitectul șef de pe vremea aia al urbei că acel ceva nu are nevoie de AC !?!?), că acel AC și avizele alea aferente poate aveau și ele un rol. Uite că acum am ajuns că din doi în doi ani se reface complet. A nu știu a câta oară. Că ultima refacere completă a fost acum 2 ani!! Cineva care trebuie să vegheze la cheltuirea corectă a banului public nu vede asta???? Adică din doi ani e șantier acolo?????

  4. 😝 Răspunde

    DECI, TOT UN MARE KKT ESTE.

  5. 😝 Răspunde

    Apropo, și la puradei le plăcea să se joace în groapa lu’ bulibasa.

  6. Zolyngher Răspunde

    Că cam des se reabilitează
    Că cam îi bună de făcut bănuț
    Că care din primari o comandat-o
    Că care o băgat și romii pe Ostrovului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.