Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

FOTO. Intervenție de urgență într-un cartier din Satu Mare. Pompierii, la fața locului

ACTUALIZARE. Mobilizare de forțe în municipiul Satu Mare. O femeie în vârstă de 68 de ani, a fost bătută în apartament de iubitul ei, un bărbat în vârstă de 46 de ani. La fața locului au intervenit pompierii și polițiștii. Totul s-a petrecut marți după-masa, 7 noiembrie, în cartierul Micro 17, într-un apartament situat pe strada Belșugului din municipiu.

Ce spune poliția:

,,La data de 7 noiembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată la domiciliu, într-un apartament din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 3 noiembrie, femeia de 68 de ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 46 de ani. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Știrea inițială:

Intervenție de urgență într-un cartier din municipiul Satu Mare. Pompierii sunt prezenți la fața locului cu două autospeciale.

Intervenția se desfășoară pe strada Belșugului din cartierul Micro 17, iar la fața locului sunt prezenți pompierii cu două autospeciale, precum și o ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.