Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Patron prins cu 200 de facturi falsificate. Prejudiciu de 400.000 de lei

Patron prins cu 200 de facturi falsificate. Schema încercată de bărbat s-a transformat într-un prejudiciu de 400.000 de lei.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, în calitate de administrator, a introdus în contabilitatea companiei cheltuieli fictive. Respectiv un număr de 223 de facturi, emise pentru a evita plata obligațiilor fiscale.

Acesta a cauzat firmei un prejudiciu total estimat la 400.000 de lei: 206.920 de lei reprezintă valoarea facturilor, din care 131.314 lei TVA și 75.606 lei impozit pe profit, care nu au fost plătite.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

3 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Asa fac majotitatea. Acum ar treb sa- i dea instanta sa achite pana la inceperea procedului 400000 lei recup prejudiciu+ 400000 amenda si cativa ani cu suspendare ,lasat sa lucreze in continuare si pe perioada suspendarii pedepsei sa fie sub supraveghrea ANAF si controlat tot la 2- 3 luni. La urmatoarea abatere puscarie

  2. 😝 Răspunde

    Ce rezolvi cu pușcăria? Confiscat și muncă în folosul comunității 5 ani. Fără măsuri corecte și consistente nu se rezolvă nimic. La fel și cu alcoolul și drogurile la volan, guvernanții bat din gură și șmecherii se droghează mai al dracu’!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Pai daca nu a inteles de prima data ,si a scapat de puscarie crezi ca va mai intelege vreodata? Oricum daca are o pedeapsa cu suspendare a doua automat e puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.