Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Cine sunt sătmărenii morți în teribilul accident. Erau în drum spre biserică

Tragedie fără margini, sâmbătă dimineața, 23 decembrie, în județul Satu Mare. Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident produs în localitatea Băbești, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț plin cu apă. Mama, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, în timp ce o minoră, fiica șoferiței, a fost grav rănită. Potrivit informațiilor PortalSM, familia mergea la biserică atunci când s-a produs nenorocirea.

Familia era din localitatea Turț, erau adventiști, iar sâmbătă dimineața s-au urcat în mașină și se îndreptau spre Halmeu, la un lăcaș de cult, potrivit informațiilor PortalSM. Doar că, în localitatea Băbești, șoferița a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza drumului alunecos, și a intrat cu mașina într-un șanț plin cu apă. În urma accidentului, trei persoane au decedat: conducătoarea auto, fiul acesteia (13 ani) și bunica (70 ani). Fiica șoferiței, o minoră în vârstă de 17 ani, aflată și ea în mașină, a fost rănită grav și transportată de urgență la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate  împrejurărie în care s-a produs incidentul.

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 109 L, în proximitatea localității Băbești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Cristian Răspunde

    Exact ce s-a petrecut, nu poate ști nimeni.
    Cert este ca mașina poate fi și armă, dacă nu ai prudență în a o adapta la orice situație de drum.
    În rest, pentru toți cei care pleacă la drum, atenție 100% și mașini bine echipate și verificate tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.