Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Minora implicată în accidentul mortal este la spital. Tragedie în județul Satu Mare

Minora implicată în accidentul mortal este la spital. Fata, în vârstă de 17 ani, și-a pierdut mama, fratele și bunica în urma accidentului produs sâmbătă dimineața, în localitatea Băbești din județul Satu Mare.

Mama, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, iar fata, în vârstă de 17 ani, fiica șoferiței, a reușit să se autoevacueze și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare. ,,Pacientă cu hipotermie, este în curs de stabilizare și investigații”, au spus reprezentanții spitalului, pentru PortalSM.

Ce spun pompierii:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al judeţului Satu Mare a fost alertat în această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel la 112, să intervină la extragerea pasagerilor aflați într-un autoturism derapat într-un șanț plin cu apă, din localitatea Băbești.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. În sprijinul misiunii s-au alocat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea și două  ambulanțe SMURD cu 14 cadre militare din Detașamentul de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la fața locului, echipajele de salvare au constatat că vehiculul implicat în incident se găsea aproape complet submersat, procedând la extragerea pasagerilor blocați în interior. Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

„La data de 23 decembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 109 L, în proximitatea localității Băbești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.