Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

FOTOGALERIE. Sărbătoare la Satu Mare. Liberalii au cinstit Ziua Culturii Naționale

Ziua Culturii Naționale a fost marcată în județul Satu Mare printr-o serie de manifestări culturale, care au debutat cu un moment evocator la bustul poetul național, Mihai Eminescu din municipiul Satu Mare, amplasat în fața Colegiului care îi poartă numele.

Liberalii sătmăreni, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele filialei județene PNL, secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL și subprefectul Romeo Pop, președintele organizației municipale PNL Satu Mare, au depus o jerbă de flori. Evenimentul a continuat la Monumentul Limbii Române din curtea Muzeului de Artă și apoi la vernisajul expoziției de pictură organizată în cinstea acestui eveniment.

Alături de liderii partidului au fost prezenți reprezentanții organizațiilor de seniori, femei și tineret precum și alți membri marcanți ai partidului. Deputatul Adrian Cozma a participat și la ceremoniile desfășurate în municipiul Carei, la bustul lui Mihai Eminescu.

,,Ziua Culturii Naționale, care este și ziua de naștere a marelui nostru poet Mihai Eminescu, constituie pentru fiecare din noi un prilej de reafirmare a valorilor noastre identitare, cele care vertebrează toate nădejdile noastre, de putere și unitate sub flamura tricoloră”, au transmis liberalii sătmăreni.


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ăstea sunt mari culturiști😅

  2. Gica Răspunde

    Cinstim cultura intr-un oras in care cultura e pusa pe ultimul loc. Ce gluma…Vai de noi.

  3. Catalin Răspunde

    Probabil A. Cozma o fi învățat patriotismul romanesc de la mama lui, de etnie maghiară. Oare cum se face ca tocmai cei mai fanatici naționaliști (fie ei de partea română ori maghiară) provin din familii mixte?

    • Calin Răspunde

      Nici nu stiu cum sa-l descriu pe Cozma. Un pacalici sau mascarici? Clovn? Da` cea mai buna descriere e “Supozitor”. N-are importanta cine si ce natie are mama atat timp cat poarta numele tatalui. Cine o fost e batranul Cozma? Ca prapaditii urmasi ai lui il fac de mandra rusine.
      Mno amu intreb asa, pentru un prieten, cate poezii scrise de Eminescu o citit in afara de cele care erau in programa scolara?
      Ca si o completare, la acest individ nu exista patriotism romanesc, doar financiar! STRICT FINANCIAR!

      • Opincarul Răspunde

        Cozma este singurul care se luptă cu hidra sătmăreană cu doua capete, udmr și psd. Eu cu el votez, e un luptător. Bai pesediatule sau udemeristule, (n-are importanță că tot aia este, numai numele diferă), ce a importanță are mama, tată sau bunicul lui Cozma? Tu când mergi la budă te duce maica-ta de mână?

        • Calin Răspunde

          Mai tu ai crescut pe catargul parlamentului de la Budapesta? Ai esti prost stand pe loc sau iti iei avant? Te-o agresat sexual caini satului? Tu de unde ai emigrat? Din sud? Ce stii tu de spre acest “luptator”? Habar nu ai tu cine esti, nu el. hAURelule fati bagajele si dispari din viata ca te faci de rusine

  4. Beny Kira Răspunde

    Felicitări Adrian Cosma!
    Te votez la primărie!

  5. Rodica Răspunde

    Ce comentarii răuvoitoare! Domnule deputat, fruntea sus! Sunteți în gândurile și inima noastră, suntem alături de dumneavoastră, un luptător! Numai împreună vom reuși să eliberăm, încă o dată, pământul strămoșesc de efemerele loaze, pesedentari și udemerenți!

    • Beny Kira Răspunde

      Vai Rodico, tot m-am umezit! Ar trebui cumva să ne întîlnim să discutăm despre al nostru tiz, acest luceafăr de sătmar, mic la stat mare la sfat, Adrian Cosma!
      EU ÎL VOTEZ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.