Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Taximetrist mort de beat, împotmolit cu maşina. Nu putea sta în picioare!

Un taximetrist din municipiul Satu Mare s-a ales, astăzi, cu o condamnare de 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, după ce a rămas împotmolit cu maşina, beat fiind. Totul s-a întâmplat după ce lăsase un client, după o cursă de 25 de kilometri. Martorii au spus că el nu putea sta în picioare din cauza băuturii.

Şoferul a coborât de la volanul autoturismului şi a început să se clatine, nu stătea drept în picioare.

Totul s-a întâmplat în 04.01.2022, în jurul orei, 13.00. Taximetristul lăsase un client, iar la întoarcere a ieşit de pe carosabil şi a rămas împotmolit în noroiul de pe marginea drumului. Mai mulţi localnici au sărit să îl ajute, dar taximetristul a refuzat iniţial ajutorul. Peste scurt timp, prin zonă a trecut o maşină de poliţie, iar când l-au întrebat ce s-a întâmplat, poliţiştii au simţit că emana halenă alcoolică şi l-au testat, rezultând o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a spus, atunci, poliţiştilor, că a consumat alcool cu o seară înainte.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi au început să audieze martori. Aproape toţi au spus că taximetristul era atât de beat încât abia stătea pe picioare.

Şoferul a coborât de la volanul autoturismului şi a început să se clatine, nu stătea drept în picioare”, a spus un martor.

Taximetrustul a spus că a băut de supărare, un litru de cidru, când a văzut să a rămas împotmolit. În timpul audierilor care au urmat, în calitate de inculpat, taximetristul a tot susţinut că nu a consumat alcool doar după ce a rămas împotmolit şi să a ieşit de pe şosea ca să facă loc unui microbuz. Adevărul a ieşit la iveală când a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea un comportament disimulat când a fost întrebat dacă a condus beat şi dacă a minţit poliţiştii.

În cele din urmă a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Ce naiba am citit? Aparatul etilotest arata ca are cineva un comportament disimulat? Bagsama trebuia sa fie aparatul ala poligraf doar ca ala nu cantareste nici un gram la condamnare, e ce mai mare tampenie. Nici nu stiu de ce exista.
    Pacat ca nu ataca sentina … pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.