Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Cum s-a ales un șofer de TIR din Ucraina cu dosar penal în vama Halmeu

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean ucrainean care la intrarea în țară a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

În această dimineață, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat un cetățean ucrainean în vârstă de 53 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în Ucraina. Cu ocazia verificării documentelor pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că persoana aflată la volan deține permis de conducere doar pentru categoria C, nu C și E, cum ar fi fost necesar pentru ansamblul rutier pe care acesta îl conducea.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.