Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Razii de amploare în Satu Mare. Vitezomanii, puși la punct: 65 de permise reținute într-o singură zi!

Razii de amploare în Satu Mare. Vitezomanii au fost puși la punct de polițiștii sătmăreni. Oamenii legii au dat sute de amenzi și au reținut 65 de permise într-o singură zi. 

Ce spune poliția:

,,La data de 24 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune de tip Speed Marathon, pe durata a 24 de ore, în vederea prevenirii și combaterii nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităților desfășurate în județ, polițiștii au aplicat 212 sancțiuni contravenționale și au luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice în 65 de cazuri, din care 57 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel de activități vor fi desfășurate constant, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave și, implicit, pentru menținerea unui climat de siguranță a traficului rutier”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. pop ioana Răspunde

    În sfârșit faceți un lucru de folos.

  2. Vasile Răspunde

    Putine permise retinute fata de incalcarea legilor circulatiei.Foarte multi conducatori auto sofeaza cu telefonul la ureche nu semnalizeaza intentia de mers etc.

  3. altu fără bmw Răspunde

    La cum se circulă asta-i prea puțin. Poți reține atâtea permise într-o oră lejer doar la un semafor din oraș cam într-o oră și doar o echipă pe teren. Și nu asta rezolvă problema circulației aiurea ci altceva. Știți voi foarte bine asta dar e mai comod așa, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.