Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Accident pe Centura Satu Mare. Impact violent între un TIR și o mașină!

Pompierii militari au intervenit, luni, în jurul orei 15.30, la un accident rutier produs pe raza centurii de ocolire a municipiului Satu Mare.

La locul evenimentului s-au deplasat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, fiind prezent și un echipaj medical al Serviciului  de Ambulanță Județean Satu Mare.

În evenimentul rutier au fost implicate un autotren si un autoturism, nefiind persoane încarcerate. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la acumulatorul autoturismelor implicate.


Sursa: ISU Satu Mare

4 comentarii

  1. 🤧 Răspunde

    Șoferul supozitor! Ăsta chiar a întrat ca musca în curu’ calului! Măcar dacă ar învață și alți supozitori din acest caz, că sunt cam multi. Am început să fiu mai atent la retrovizoare decât la drum din cauza lor.

  2. Milițianul Răspunde

    Altul fără Păsat…
    Și apoi vreți drumuri de mare viteză, mari șoferi de cursă scurtă….că nu sunteți în stare să conduceți pe o centură de câțiva km.
    Nașpa sătmăreni

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara Passat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.