Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

A pregătit tăierea porcului și a gustat pălincă. Apoi s-a urcat la volan și s-a trezit cu poliția la poartă

A pregătit tăierea porcului și a gustat pălincă. Mai apoi, bărbatul s-a urcat la volan, iar când a intrat cu mașina în curtea casei s-a trezit că polițiștii îl așteaptă cu fiola la poartă.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 02.12.2022, în jurul orei 15:30, o patrulă de poliție din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Orașu Nou Vii, a identificat și oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen. După verificarea actelor, pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest care a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i s-a recoltat o mostră biologică pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior, în timpul audierilor, acesta a mărturisit că a consumat palincă și un pahar de vin înainte de a se urca la volan.

Concret, bărbatul a declarat că a plecat de la domiciliul său din Orașu Nou Vii în jurul orei 13:00, cu intenția de a merge la beci pentru a pregăti instrumentele necesare sacrificării unui porc. Acolo a gustat palincă, după care a consumat și un pahar de vin. Mai apoi s-a urcat la volan și a pornit spre domiciliu. După ce a parcat autoturismul în curtea locuinței a observat semnalele luminoase de oprire ale autospecialei de poliție care i-au solicitat să prezinte documentele autoturismului și cele personale.

Bărbatul a fost condamnat, săptămâna aceasta, la 9 luni de închisoare cu suspendare ,,pentru conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și la 30 de zile de muncă în folosul comunității”.

3 comentarii

  1. 🤔 Răspunde

    Acum serios pentru o așa faptă evidentă trebuie un an și 4 luni pentru sentință??????

  2. Milițianul Răspunde

    După ce a parcat mașina în curtea sa, putea să se pishe pe Poliție.
    Milițienii trebuiau să amendeze mașina că nu s-a parcat corect ea singură, nu pe șoferul băut nu mai era la volan când polițiștii au pătruns pe proprietatea sa privată.

  3. Milițianul Răspunde

    După ce a parcat mașina în curtea sa, putea să se pishe pe Poliție.
    Milițienii trebuiau să amendeze mașina că nu s-a parcat corect ea singură, nu pe șoferul băut care nu mai era la volan când polițiștii au pătruns pe proprietatea sa privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.