Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Beat și agresiv, și-a amenințat cu moartea fosta soție. A vrut să spargă ușa ca să intre peste ea

Beat și agresiv, un bărbat din Satu Mare și-a amenințat cu moartea fosta soție. Individul a vrut să spargă ușa apartamentului ca să intre peste ea, însă a fost oprit de polițiști și scos din bloc.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 20.03.2024, în jurul orei 21:00, când bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a încercat să spargă ușa apartamentului fostei sale soții. Acesta a amenințat-o pe femeie cu moartea și cu acte de violență.

Fiind audiată, femeia a declarat că a fost nevoită să se ascundă în camera colegei sale de apartament de frică, în timp ce bărbatul a încercat să intre cu forța. Norocul femeii a fost că poliția a intervenit rapid, împiedicându-l pe individ să intre în apartament.

Ea a povestit că nu este prima dată când a fost supusă unui astfel de comportament abuziv din partea fostului ei soț. Cu toate acestea, pentru că aveau un copil împreună, nu a formulat plângere împotriva lui. Totuși, acum copilul a fost cel care i-a cerut mamei sale să acționeze pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple.

Individul este obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de femeie și față de locuința ei, timp de 3 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.