Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. N-a vrut să stea la coadă. Șofer pe contrasens la semafor, în Satu Mare

Un șofer a fost surprins cum stă cu mașina la semafor… pe contrasens. Imaginile au fost surprinse joi, 14 martie, în centrul municipiului Satu Mare.

Pentru că nu a vrut să stea la coadă și pentru că a vrut să se asigure că nu mai prinde încă un roșu, un șofer a depășit fără nicio jenă coloana de mașini și s-a oprit pe contrasens, așteptând să se facă verde la semafor.

Asta în timp ce mașinile care voiau să facă dreapta îl așteptau pe ”șmecher” să elibereze banda.

Iată imaginile:

9 comentarii

  1. aaaa Răspunde

    Nu te mai mira nimic la cati dobitoci intalnesti zilnic in trafic… Un simplu exemplu il ai in parcarea de la Nepi, ai obligatoriu stanga, dobitocii merg in dreapta. Sus, la etaj, ai marcaje aratand intr-o singura directie, dobitocii merg in sens invers.

  2. Vasy Răspunde

    Da’ cel putin a semnalizat …. are scuza. Oare nu cumva o fi din alt oras? Nu m-as mira sa faca o gafa fara sa vrea.

    • părerea mea Răspunde

      @Vasy, fara suparare dar este marcaj rutier si a trecut de banda si se opreste/incetineste la semafor, practic stationeaza pe banda de marcaj! Sau la el in sat nu este asa ceva? Aceste manifestari nu vor disparea pana nu vor fi luati la intrebari instructorii cu care au facut anno scoala de soferi si cei care i-au trecut de examen. Stiu ca nu e vina lor ca nu poti sta permanent pe capul fiecarui cercopitec dar daca cei care il examineaza si il indruma ar fi luati la rost sa tot dea decalaratii si sa semneze ca au fost scoliti, li s-a explicat si verificati atunci nu se termina niciodata. Asa daca tot ar fi deranjati cu hartii din astea de fapt si la baza inutile s-ar gandi de doua ori sa fie asa permisivi cand e vorba de examinare si de acordarea permisului de conducere. Este strict parerea mea.

    • Dan Negru Răspunde

      E din Bucuresti. Asa conduc bizonii acolo.

      • Sâcă Răspunde

        Dane, e din Bucuresti firma și mașina , șoferul e sătmarean , Hodisa, Socond . etc

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          No vezi! Tocmai că dacă la el acasă nu sunt indicatoare sau treceri de pietoni zi mersi că s-a oprit la semafor! La cât de prost este și asta este o mare realizare! 😉

  3. Oraș în mișcare Răspunde

    Ce vă mirați atât de parcă nu trăiți în Satu Mare oraș devenit exemplu pe țara AȘA NU. Blocat centru, blocate podurile străzile tot e blocat, da noi suntem oraș în mișcarea lui Gabor și mândrii nevoie mare că mai vrem încă 4 ani la conducerea urbei.

    • Eu Răspunde

      Frustratule ! Ai avut ocazia de a vizita si alte orase ale tari ? Mai deschide si ochii in momentele rare cand circuli in doua picioare !

  4. H&R Răspunde

    Poate nu vedea semaforul de la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.