Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

FOTO/VIDEO. Social-democrații și-au depus lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare

După ce în urmă cu o săptămână Radu Roca și-a depus documentele și s-a înscris oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, astăzi, vineri, 26 aprilie, social-democrații sătmăreni și-au depus lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare. 

Candidații Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare la Consiliul Municipal Satu Mare și-au depus candidaturile vineri după-masa, la ora 16.00, la Biroul Electoral Municipal. Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Radu Roca, a declarat că se bazează pe ,,o echipă tânără și unită”, care să ,,aducă municipiul într-o nouă prosperitate”.

,,Am lângă mine o echipă tânără, unită, având un singur scop, și anume binele societății în care trăim. Tineri antreprenori, dascăli, ingineri, economiști, unii sunt consacrați în politică, alții aduc un suflu nou și proaspăt. Suntem determinați și hotărâți, prin profesionalism, să aducem municipiul într-o nouă prosperitate care să ofere oportunități tinerilor, mediului de afaceri, iar condițiile de viață să fie cât mai bune pentru toți locuitorii acestui municipiu”, a declarat Radu Roca.

,,Sunt convins că vom face o campanie frumoasă, cu mult bun simț, prin proiecte în interesul comunității și a cetățeanului”, a mai spus candidatul PSD la Primăria Satu Mare.

Tot astăzi, PSD Satu Mare și-a depus lista de consilieri județeni, iar președintele Mircea Govor, candidat la șefia CJ Satu Mare, a anunțat că partidul pe care îl conduce a obținut un număr record de semnături. 


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Succes!

  2. Loop Răspunde

    Doamne ajuta!!! Afara cu UDMR din țară!!! UDMR organizație de mafioți și hoți!!!

    • c-block Răspunde

      Mă apucă râsul când văd la ce articol te-ai găsit să comentezi așa. Atunci hai să nici nu povestim de celelalte partide că dacă e să cântărim UDMR e mic copil pe lângă ei! Bag seamă că mai mult te deranjează că nu se ajunge așa ușor pentru unii nehaliți la cioantele zemoase cu măduvă, nu????? Foarte bine.

    • 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

      @ Loop
      Mă faci să rând în hohote! Da’ Govorică Mirciulică ce poula lui calu e, dacă nu cel mai mare hoț și mafiot cu diplomă?!?! (aaaa scuze, nu e diplomă, e dosar penal) 🤔🤔🤔🤔🤔

  3. razvan Răspunde

    Radeti voi degeaba de profesorul de jmekeri, dar cand a imbatranit manuela a si plasat-o lui roca :))) Cand era tinerica o tinea la cj:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.