Ultima actualizare: azi, 13:22

Locale

Conducerea PSD Satu Mare, felicitată pentru scorul obţinut la alegerile locale

Conducerea PSD Satu Mare a obţinut rezultate foarte bune la Satu Mare, şi-a depăşit targetul la alegerile locale şi reuşeşte să ocupe funcţii de conducere la nivelul judeţului şi municipiilor Satu Mare şi Carei. Aceasta este concluzia la care au ajuns liderii naţionali ai partidului.

Conducerea naţională a PSD, întrunită în cadrul Consiliul Politic Naţional de la Sâmbăta de Sus, s-a declarat mulţumită de scorul obţinut de filiala condusă de Mircea Govor, după ce PSD a devenit la Satu Mare a doua forță politică din judeţ, după UDMR.

Ca rezultat politic PSD va avea doi vicepresedinţi la Consiliul Judeţean, doi viceprimari la municipiului Satu Mare şi un viceprimar la Carei.

Targetul de la judeţ a fost depăşit cu 5200 de voturi.

Conform rezultatelor finale, UDMR a obținut 59.643 de voturi, PSD – 31.368 de voturi, iar PNL ieşit pe locul trei cu 29.500 de voturi. Prin urmare, UDMR a reușit să obțină un număr de 14 mandate în Consiliul Județean, care iar împreună cu cei 8 consilieri PSD, vor conduce judeţul pentru următorii patru ani.

9 comentarii

  1. Pis ta Răspunde

    V-ați dat și premiu 🏆. Meț mă găozari roșii. Ați depășit… ce? Ați depășit tembelismul.

    • io Răspunde

      elita Sătmariului.
      no așe!
      aiștie or fa sa curgă lapte pe vale.
      tăț îs numa fibră și tendon.

  2. browntana Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

  3. Nimeni Răspunde

    Sunteți mândri ca români!!?

  4. sătmărean nedumerit Răspunde

    Da’ bine stiu ca au trecut alegerile! Cum de au trecut nimeni nu se mai ingramadeste sa mature strazile sau sa tunde iarba. Inainte era agitatie mare si se facea cum ar trebui in mod normal! Acum in schimb? Sta mizeria nematurata! oare e ceva pur accidental? Sau s-a suparat Florisalul ca nu i-a iesit pasienta ca mai nou vad ca si gunoiul este politic????? 😲😲😲😲😲 Nu-mi raspundeti ca nu sunt naiv si stiu raspunsul. A fost a intrebare retorica.

  5. Sergiu Răspunde

    Felicitări întregii echipe, felicitări încă o dată Mircea Govor pentru faptul că le-ai demonstrat la amatorii din Sătmar cum se face politică!!!.

    • cârcotaș Răspunde

      👍. În Satu Mare să vrei să faci politică și să stai liniștit ca să ai majoritate fără UDMR nu se poate. Trebuie să fii bătut la cap să-ți pui jumate oraș/județ în cap după care să vrei să guvernezi un oraș sau un județ. Pur și simplu este imposibil.

      • Sergiu Răspunde

        …trepăduși ăștia agitatori, acest lucru nu l-au înțeles, drept urmare și-au rupt singuri gatul, Adrian Cozma este primul care acest lucru nu l-a înțeles deși a pierdut a treia oară bătălia, războiul îl va pierde începând cu cei din juru membrii de partid PNL și cetățenii orașului și municipiul Satu Mare!!!.

  6. Bia Răspunde

    Să trăiți baronilor
    Mânca v ar azilu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.